Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai 2020: Ο απολογισμός της Ομοσπονδίας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai 2020 ολοκληρώθηκε «παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας», όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της η ΠΟΜ.

«Αθλητές όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Ομοσπονδίας. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε αρκετά ψηλό επίπεδο αφού όλοι οι αθλητές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την άψογη προετοιμασία και εκπαίδευση που παρουσίασαν γεγονός που αποδεικνύει την ανοδική πορεία και εξέλιξη του αγωνίσματος και των αθλητών στη χώρα μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Μουάιτάι (ΠΟΜ) δήλωσε τις ευχαριστίες προς όλους όσους προσήλθαν και συμμετείχαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας στους αγώνες.

Όλοι οι αθλητές προπονητές διαιτητές κριτές γιατροί και συγκεντρωτικά ολόκληρο το επιτελείο με την θέληση κατανόηση αρωγή και συμπαράσταση τους στήριξαν ηθικά και υλικά για την υλοποίηση αυτού του ονείρου και ιδιαιτέρως το Δ.Σ. και τα μέλη των σωματείων που έμπρακτα αποδεικνύουν ότι ακολουθούν σε κάθε προσπάθεια και βήμα προς την ανάδειξη του αθλήματος.

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή της ομάδας εθελοντών από σωματεία της Ομοσπονδίας όπου με τη συνέπεια το χαμόγελό και την ακούραστη παρουσία τους με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση και φροντίδα των αθλητών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της διοργάνωσης έδειξαν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την κοινωνική αφύπνιση και εγρήγορση έτσι ώστε να ενισχυθεί η αλληλεγγύη που υπάρχει στην ψυχή των Ελλήνων  και να γίνει μια αφετηρία χαράς και αγάπης για όλους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) αποδεικνύει την συνεχή προσπάθεια για την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του υγιούς ανταγωνισμού ως στάσεις ζωής ενώ παράλληλα προωθεί την ανάδειξη νέων αθλητών με εκπαίδευση και αγάπη για το άθλημα που συνεχώς εξελίσσεται μεγαλώνοντας την οικογένειά του.

Στην τελετή λήξης του πρωταθλήματος απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους νικητές από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Επιπλέον ευχαριστίες αποδόθηκαν τους χορηγούς της διοργάνωσης Seven Hellas – Force1και Ιόλη αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν με την παρουσία τους στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΜ.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ