Κλείνουν σχολές, γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και στην Αττική για ένα μήνα -Όλες οι περιοχές

Μετά τις σχολές της Θεσσαλονίκης, ο κορωνοϊός… χτυπάει και τις σχολές της Αθήνας, οι οποίες κλείνουν για ένα μήνα από την Τρίτη (3/10), με απόφαση Μητσοτάκη.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά ότι η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη μπαίνουν στο επίπεδο συναγερμού 4, ο Πρωθυπουργός έκανε γνωστό ότι πλέον το ολικό κλείσιμο των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ισχύει και στις «πορτοκαλί», εκτός από τις «κόκκινες» περιοχές.

Κλείνουν σχολές, γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και στην Αττική

Αυτό σημαίνει ότι οι σχολές, τα γυμναστήρια και γενικότερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις κλείνουν και στην Αττική, η οποία βρίσκεται στο επίπεδο συναγερμού 3.

Εκτός από την Αττική, οι περιφερειακές ενότητες που θα επηρεαστούν είναι: Εβρος, Ξάνθη, Καβάλα, Χαλκιδική, Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Τρίκαλα, Βοιωτία και σειρά από νησιά στις Κυκλάδες, ανάμεσά τους η Νάξος και η Σαντορίνη.

Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν στις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές για ένα μήνα
Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν στις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές για ένα μήνα

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα, οι σχολές, τα γυμναστήρια και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είχαν κλείσει στις επτά περιφέρειες που βρίσκονταν στην κατηγορία 4 (αυξημένου κινδύνου). Αυτές είναι οι εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ροδόπη, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα, Λάρισα.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Κορωνοϊός: Καμπανάκι Σωτήρη Τσιόδρα για τα αθλήματα που απαιτούν επαφή -Η αναφορά για «περιορισμό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ