Πυγμαχία: Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΠ σε Αυγενάκη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη εξέδωσε η νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, με αφορμή την επικείμενη εκταμίευση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των ερασιτεχνικών σωματείων.

«Στο πρόσωπο του Λ. Αυγενάκη ο ελληνικός αθλητισμός βρήκε τον άνθρωπό του», τονίζει η ΕΟΠ στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠ:

Τις επόμενες ημέρες δεκάδες σωματεία από όλα τα αθλήματα, ανάμεσα σε αυτά και της πυγμαχίας, θα λάβουν χρήματα από την έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις -λόγω του νέου κορωνοϊού- αυξημένες ανάγκες τους.

Έπειτα από 12 χρόνια, το κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, το σωματείο, θα ενισχυθεί οικονομικά και, ως Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ενδιαφέρον του προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να δοθεί το «πράσινο» φως και να υλοποιηθεί η στήριξη-δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας υπουργός που να αφουγκράζεται τα προβλήματά του, και κάθε στιγμή να είναι διαθέσιμος ώστε να δώσει, βάσει των συνθηκών, την καλύτερη λύση.

Ο Ελληνικός αθλητισμός στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη έχει βρει αυτόν τον άνθρωπο, και δεν είναι τυχαία η αγάπη με την οποία τον έχει περιβάλλει η πλειοψηφία των αθλητών μας.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία αποτελούν τη βάση της αθλητικής πυραμίδας. Εξαιτίας του κορωνοϊού έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από μία αθλητική ηγεσία που να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της. Ο κ. Αυγενάκης είναι ο πρώτος υφυπουργός που έχει πει σε όλους τους τόνους ότι το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν θα είναι μόνο υφυπουργείο ποδοσφαίρου – μπάσκετ, και με τις πράξεις του το έχει αποδείξει. Τον ευχαριστούμε».

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ