Πυγμαχία: Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του ΣΕΠ -Το μήνυμα του Γιώργου Στεφανόπουλου

Στον αέρα βρίσκεται από την Πέμπτη (3/12) η νέα ιστοσελίδα του ΣΕΠ (Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας).

«Έτοιμο το νέο σάιτ του ΣΕΠ. Εύχομαι πολύ γρήγορα να γεμίσει από νέο υλικό από τους αγώνες που έρχονται», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Στεφανόπουλος.

Ποιος είναι ο ΣΕΠ

O ΣΕΠ είναι ο μόνος επίσημος αθλητικός φορέας στην Ελλάδα, τον οποίο ίδρυσε ο Ολυμπιονίκης πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, με σκοπό την ανάπτυξη της πυγμαχίας και την επαγγελματική δράση των Ελλήνων πυγμάχων εντός κι εκτός Ελλάδος.

Ο ΣΕΠ δραστηριοποιείται στη διοργάνωση αγώνων επαγγελματικής πυγμαχίας και τελεί υπό την αιγίδα της EBU, της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας αλλά και της παγκόσμιας WBC.

Ο ΣΕΠ διατέλεσε τον πρώτο χρόνο της ίδρυσής του δόκιμο μέλος της EBU και μετά από αξιολόγηση της δράσης του από κορυφαίους παράγοντες της EBU, εντάχθηκε με ομόφωνη απόφαση 38 ευρωπαϊκών κρατών μελών στα μόνιμα μέλη της.

Οι αγώνες των Ελλήνων καταγράφονται στο BoxRec που αποτελεί παγκοσμίως σημείο αναφοράς όλων των παραγόντων του επαγγελματικού μποξ και τους δίνει την ευκαιρία να καταγράφονται οι επιδόσεις τους στα διεθνή rankings.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ