ΕΟΠ για κακοδιαχείριση προηγούμενων διοικήσεων: «Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν»

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είχαν την Τετάρτη τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Συγκεκριμένα, «έπειτα από την χθεσινή συγκρότηση του Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Καμπέρος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναγέννησης Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης συναντήθηκαν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠ, «σκοπός της συνάντησης ήταν το παρόν, το μέλλον και η προοπτική της Ελληνικής πυγμαχίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο».

«Οι κ. Σωτήρης Καμπέρος και Χάρης Μαριόλης με την κοινή τους παρουσία στο γραφείο του κ. Αυγενάκη θέλησαν να επικοινωνήσουν στον κ. Υφυπουργό αλλά και σε όλο τον πυγμαχικό κόσμο, την πρόθεσή τους να ενεργήσουν από κοινού για το καλό του αθλήματος.

Οι δύο άντρες δήλωσαν ότι η πυγμαχία τα τελευταία χρόνια διανύει μια περίοδο έντονων αναταραχών οι οποίες έχουν επηρεάσει αρνητικά το άθλημα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά.

Η ανάγκη για ηρεμία, μελετημένης οργάνωσης, δημιουργίας υποδομών, αποκατάστασης της χαμένης αξιοπιστίας και ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Οι κ. Καμπέρος και Μαριόλης υποσχέθηκαν να εργαστούν από κοινού για να επιτύχουν τους παραπάνω στόχους με πρωταρχικό μέλημα την επανένωση όλων των κατακερματισμένων κομματιών του αθλήματος.

Δήλωσαν ότι εγγυώνται την συμφιλίωση όλων των αντίθετων μερών, την άμβλυνση των αντιθέσεων και των διαφορών, την αξιοποίηση όλων των υγειών στοιχείων του αθλήματος ανεξαιρέτως και την επανατοποθέτηση της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της ίσης αντιμετώπισης ως βασικούς άξονες λειτουργίας του αθλήματος.

Τελειώνοντας, τόνισαν ότι είναι αποφασισμένοι να πράξουν ότι είναι δυνατό για να πετύχουν τη σωτηρία του αγαπημένου τους αθλήματος και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν», επισημαίνεται.

«Παρόλο όλα αυτά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιθυμία του Υπουργού είναι η κάθαρση! Η κακή διαχείριση των διοικήσεων πριν το 2018 και οι λανθασμένες αποφάσεις τους επέφεραν στην ΕΟΠ κατασχέσεις και προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά άνω των 200.000 ευρώ με αποτέλεσμα το μέλλον της ΕΟΠ να είναι εξαιρετικά δυσοίωνο για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της όπως και των υπαλλήλων της. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Πανελλήνιο Πυγμαχίας: Ολυμπιακός, Παναχαϊκή και Golden Corner οι μεγάλοι νικητές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ