Πανελλήνιο Πυγμαχίας: Ολυμπιακός, Παναχαϊκή και Golden Corner οι μεγάλοι νικητές

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν μερικές ημέρες, με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας να ανακοινώνει την Παρασκευή (16/10) τους πρωταθλητές και πολυνίκεις συλλόγους.

Ολυμπιακός, ΑΣ. ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ (Golden Corner), Παναχαϊκή Γ.Ε και Μ.Α.Σ. Αίας Χολαργού ήταν οι μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Τάσο Τσάλα και την FORCE 1 – MARTIAL ARTS για την ευγενική χορηγία του πυγμαχικών υλικών -εγκεκριμένων από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ΑΙΒΑ- ως αρωγός που είναι στις διοργανώσεις της Ε.Ο.Πυγμαχίας», τόνισε στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

  • Στο Π.Π Ανδρών U22, Πρωταθλητής Σύλλογος ανακηρύχθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ με 18 βαθμούς και Πολυνίκης Σύλλογος η Α.Σ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ με 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια.
  • Στο Π.Π. Γυναικών U22, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Σύλλογος ανακηρύχτηκε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. με 10 βαθμούς, 2 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
  • Στο Π.Π. Νέων, Πρωταθλητής Σύλλογος ανακηρύχτηκε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. με 15 βαθμούς και Πολυνίκης Σύλλογος η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. και η Α.Σ. ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ μετά από ισόποσα χρυσά μετάλλια (2 χρυσά)
  • Στο Π.Π. Νεανίδων, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Σύλλογος ανακηρύχτηκε ο Μ.Α.Σ. ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με 7 βαθμούς, 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ