Το UFC, όπως και όλα τα sport στις ΗΠΑ, είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με το στοίχημα και γι’ αυτόν τον λόγο πριν από κάθε αγώνα μας ενημερώνει για το φαβορί και το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Το επίσημο κανάλι του UFC στο Youtube συνέχισε την εξαιρετική ανασκόπηση του 2020 παρουσιάζοντας ένα βίντεο με τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που συνέβησαν μέσα στο οκτάγωνο τη χρονιά που έφυγε.

Ποια ήταν όμως τα παιχνίδια στα οποία οι books έπεσαν τελείως έξω; Στην έκτη θέση o Andrei Arlovski σε απόδοση 4.05 κέρδισε τον Andrew Tanner του 1.27. Στην πέμπτη θέση ο Khaos Williams σε απόδοση 4.00 κέρδισε τον Alex Morono, ο οποίος έδινε 1.25. Στην τέταρτη θέση ο Julian Erosa του 4.50 κέρδισε τον Sean Woodson του 1.20.

Στην τρίτη θέση ο Sasha Palatnikov του 5.45 κέρδισε τον Louis Cosce, η νίκη του οποίου πλήρωνε μόλις 1.17. Στη δεύτερη θέση η Roxanne Modafferi του 6.25 κέρδισε την Maycee Barber του 1.12.  Στην κορυφή των εκπλήξεων, η Shana Dobson του 9.00 κατάφερε να κερδίσει την Mariya Agapova, η νίκη της οποίας πλήρωνε 1.07. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Στις 16 Ιανουαρίου ξεκινούν τα προγνωστικά του FIGHT. Θα δούμε κι εκεί άραγε τέτοια… διαμάντια;

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR