Το UFC συνεχίζει να γιορτάζει το τέλος του 2020. Έτσι μετά τα υποψήφια καλύτερα νοκ άουτ και submissions της χρονιάς, μας ζητάει να επιλέξουμε τη μεγαλύτερη ανατροπή που σημειώθηκε φέτος στο οκτάγωνο.

Αθλητές που έχαναν και κατάφεραν την τελευταία στιγμή να κερδίσουν με submission, αλλά και αθλητές που δέχτηκαν knockdown, έπεσαν στο καναβάτσο κι όμως κατάφεραν να σηκωθούν και να βγάλουν νοκ άουτ τους αντιπάλους τους. Αυτές είναι οι τέσσερις υποψηφιότητες για την ανατροπή της χρονιάς στο UFC.

Ανατροπή της χρονιάς στο UFC: Beneil Dariush

Πρώτος υποψήφιος για την ανατροπή της χρονιάς στο UFC είναι ο Beneil Dariush. Ο 31χρονος αγωνίστηκε στο UFC 248 κόντρα στον Drakkar Klose και έφτασε ένα βήμα από το νοκ άουτ καθώς δέχτηκε κάποια πολύ δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι. Τελικά ο 12ος διεκδικητής της lightweight ζώνης όχι μόνο δεν έπεσε νοκ άουτ, αλλά με μία αντεπίθεση διαρκείας… ξάπλωσε τον αντίπαλό του στο 1:00 του δεύτερου γύρου.

Ανατροπή της χρονιάς στο UFC: Daniel Rodriguez

Δεύτερος υποψήφιος ο Daniel Rodriguez, ο οποίος στις 22 Αυγούστου αντιμετώπισε τον Dwight Grant και αντιμετώπισε κάμποσα προβλήματα μέχρι τη μέση του πρώτου γύρου. Ο D-Rod δέχτηκε ένα πολύ δυνατό knockdown που παραλίγο να τον βγάλει εκτός αγώνα, ωστόσο επέστρεψε και τελικά ήταν αυτός που έστειλε για… ύπνο τον αντίπαλό του στο 2:24 του πρώτου γύρου.

Ανατροπή της χρονιάς στο UFC: Damon Jackson

Τρίτος υποψήφιος ο Damon Jackson, ο οποίος στις 19 Σεπτεμβρίου κέρδισε τον Mirsad Bektić με guillotine choke. ο 32χρονος Αμερικάνος έχανε τον αγώνα στα σημεία, ωστόσο στον τρίτο γύρο έκανε τη μεγάλη ανατροπή και εξασφάλισε τη δεύτερη νίκη του για το 2020.

Ανατροπή της χρονιάς στο UFC: Chase Hooper

Τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος για το comeback της χρονιάς, ο νεότερος αθλητής του UFC, Chase Hooper. Ο γεννηθείς το 1999 κέρδισε τον Peter Barrett με heel hook στο 3:02 του τρίτου γύρου και πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στο promotion. Νίκη που δεν θα ερχόταν αν το αποτέλεσμα έφτανε στους κριτές.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR