Πυγμάχος έβαλε στο ρινγκ τον άνθρωπο που του έκανε bullying στο σχολείο – Δείτε τι έγινε

Το bullying είναι μια μάστιγα όχι μόνο της εποχής μας, αλλά του σύγχρονου κόσμου. Ο «δυνατός» θέλει να επιβληθεί στον «αδύνατο», χωρίς να υπολογίζει τις καταστροφικές συνέπειες που έχει η οποιαδήποτε πράξη του σε πολλά επίπεδα.

Τι συμβαίνει ωστόσο όταν ο φαινομενικά «αδύνατος» μετατραπεί στον δυνατό της… ιστορίας μας. Το παρακάτω κειμενο γράφτηκε από τον επαγγελματία πυγμάχο Tayden «The Butcher» Beltran, ο οποίος στην παιδική του ηλικία ήταν θύμα bullying από έναν μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο άμυαλος τύπος δεν συμμορφώθηκε αλλά συνέχιζε να προκαλεί τον νεαρό πυγμάχο που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να βρεθούν μαζί στο ίδιο ρινγκ! Μαζί με το κείμενο το οποίο αποτελεί «γροθιά στο στομάχι» για όλους όσοι έχουν ζήσει παρόμοια περιστατικά, ο Beltran δημοσίευσε και ένα βίντεο από το sparring του με τον… νταή!

Η ανάρτηση του Beltran και το βίντεο με τον άνθρωπο που του έκανε bullying

«Τους τελευταίους μήνες αυτός ο άντρας μου έστελνε μηνύματα λέγοντας ότι επρόκειτο να με σκοτώσει στο ρινγκ και να με χτυπήσει μέχρι θανάτου. Πήγαμε και λύκειο μαζί και ήταν λίγα χρόνια μεγαλύτερός μου. Με έβριζε με ομοφοβικά σχόλια και με κορόιδευε που παρακολουθούσα το πρόγραμμα ειδικής αγωγής με άλλους μαθητές.

Όταν είμαστε μικροί κάνουμε χαζά πράγματα, αλλά συνέχισε να με αποκαλεί «καθυστερημένο» στο Instagram. Όταν λέω ότι παλεύω για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο σχετικά με τον αυτισμό και άλλες αναπηρίες, εννοώ επίσης ότι θα τον πολεμήσω κιόλας. Ο συγκεκριμένος υπέγραψε στο Bare Knuckle Fc και επέμενε να μπούμε στο ρινγκ χωρίς εξοπλισμό, οπότε το έκανα».

Όσοι θα δουν το βίντεο και γνωρίζουν έστω τα βασικά θα καταλάβει ότι ο Beltran θα μπορούσε να «ξαπλώσει» τον νταή από το πρώτο δευτερόλεπτο, ωστόσο δεν το έκανε. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα αποκατέστησε λίγο την πίστη μας στην ανθρωπότητα και έδωσε ένα γερό μάθημα στον συγκεκριμένο άνδρα!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ