Τι γίνεται όταν ένας νταής προκαλεί έναν τραυματία πυγμάχο στην ίδια του τη σχολή; Το viral video των 14 εκατ. προβολών

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ένας επαγγελματίας πυγμάχος δέχθηκε μια περίεργη πρόκληση μέσα στο ίδιο του το γυμναστήριο.

O Dorian Beaupierre, πυγμάχος με ρεκόρ 12-6, η καριέρα του οποίου ξεκίνησε το 2001 και τελείωσε το 2010 έγινε άθελά του πρωταγωνιστής σε μια διδακτική ιστορία η οποία έγινε viral, μετά την απόφαση του ίδιου να τη βιντεοσκοπήσει και να την αναρτήσει στο Youtube.

Πώς όμως ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών έφτασε τις 14 εκατ. προβολές σε έναν χρόνο; Ποιο μήνυμα βγαίνει από αυτή την ιστορία και γιατί ο κόσμος ταυτίστηκε τόσο πολύ με τον συγκεκριμένο πυγμάχο;

Στην περιγραφή του βίντεο ο Beaupierre έγραψε: Αυτός ο τύπος οδήγησε μία ώρα για να έρθει στο γυμναστήριό μου καινα τσακωθεί μαζί μου… Μου είπε ότι μπαινόβγαινε στις φυλακές γιατί είχε προβλήματα διαχείρισης θυμού και έψαχνε κάπου να προπονηθεί. Αλλά πρώτα ήθελε να μπει στο ρινγκ μαζί μου.. Μου είπε ότι είχε τσακωθεί πολλές φορές στον δρόμο. Δεν είχα καμία πρόθεση να παίξω μαζί του, δεν είχα πρόθεση να κάνω sparring. Μόλις βγήκα από το χειρουργείο στο οποίο είχε μπει για το ισχίο μου και ήμουν με πατερίτσες. Αφού του έδειξα τις πατερίτσες μου συνέχισε να με αποκαλεί «κότα». Ήταν ένας νταής τον οποίο έπρεπε να ταπεινώσω.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Beaupierre κατάφερε να βάλει στη θέση του έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς χρειαζόταν βοήθεια. Τι θα είχε γίνει αν στη θέση του επαγγελματία πυγμάχου ήταν κάποιος άνθρωπος που δεν είχε καμία εκπαίδευση; Πιθανότατα θα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο. Τα μηνύματα που βγαίνουν από ένα βίντεο μόλις τεσσάρων λεπτών είναι πολλά και σημαντικά!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Σημεία των καιρών: Ξαφνικά όλο το internet ασχολείται με αυτούς τους δύο «πυγμάχους»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ