Οι δράσεις της Π.Ο.ΜΜΑ μέχρι το τέλος του έτους -Σεμινάριο με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία MMA ανακοίνωσε τις δράσεις της μέχρι το τέλος του 2020.

Μεταξύ άλλων, η Π.Ο.ΜΜΑ θα διοργανώσει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου διαδικτυακή προπόνηση και σεμινάριο στο οποίο θα συμμετέχει και ο Έλληνας αθλητής του UFC Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 (19:00)   

Θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο meeting με την παρουσία παραγόντων από την Παγκόσμια ομοσπονδία IMMAF, όπου θα αναλυθεί η παρουσία και τα επόμενα βήματα της Π.Ο.ΜΜΑ τόσο στο εγχώριο, όσο και στο διεθνές επίπεδο. Μπορεί να παραβρεθούν οι αντιπρόσωποι σωματείων και προπονητές είτε είναι μέλη της Π.Ο.ΜΜΑ, είτε είναι ενδιαφερόμενοι για το ΜΜΑ.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 (19:00)

Διαδικτυακή προπόνηση και σεμινάριο με την τεχνική επιτροπή της Π.Ο.ΜΜΑ 

Θα παρουσιάσουν τεχνικές εδάφους, όρθιας μάχης και εκπαιδευτικά drills οι Χαράλαμπος Φωτιάδης, Δημήτρης Μόχου, Χρήστος Λασκαρίδης και ο καλύτερος Έλληνας MMAer και εν ενεργεία αθλητής του UFC Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ένα σεμινάριο από μία σειρά σεμιναρίων που αφορά αρχάριους και προχωρημένους αθλητές και προπονητές των ΜΜΑ.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 (19:00)

Παρουσίαση των κανονισμών της Π.Ο.ΜΜΑ – IMMAF για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Θα παρουσιάσουν οι κριτές –διαιτητές Αντώνης Καψάλας και Κλέαρχος Παυλάτος με παρουσία ανήλικων και ενήλικων αθλητών.  

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 – (11:00 έως 15:00)

Θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για όλους τους προπονητές ΜΜΑ από την τεχνική επιτροπή

Οι συμμετέχοντες της πρώτης σχολής προπονητών της Π.Ο.ΜΜΑ – IMMAF με το πέρας του σεμιναρίου θα αναβαθμίσουν τη ζώνη τους. Συμμετέχοντες μπορεί να είναι και προπονητές από τη δεύτερη σχολή προπονητών όπως και κάθε ενδιαφερόμενος προπονητής ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογηθεί και να λάβει ζώνη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Θα οριστεί τόπος ανάλογα των εξελίξεων (lockdown, υγειονομικοί περιορισμοί). Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την ομοσπονδία.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 – ώρα 19:00

Σεμινάριο προπόνησης MMA από την τεχνική επιτροπή και παρουσίαση ύλης από την κίτρινη ζώνη της IMMAF (striking, grappling, MMA).

Για οποιαδήποτε πληροφορία:

  • Δημητρίου Δημήτριος – Πρόεδρος Π.ΟΜΜΑ – 6947889695
  • Οικονόμου Αθανάσιος – Γεν. γραμματέας Π.Ο.ΜΜΑ – 6974320443
  • Φωτιάδης Χαράλαμπος – Τεχνική επιτροπή Π.Ο.ΜΜΑ – 6984793351
  • Παπακωνσταντίνου Μόχου Δημήτριος – Τεχνική επιτροπή Π.Ο.ΜΜΑ – 6945083929

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Δημήτρης Δημητρίου: Αποσύρθηκε από την ανοικτή διδασκαλία ο πρωτεργάτης του MMA στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ