Δημήτρης Δημητρίου: Αποσύρθηκε από την ανοικτή διδασκαλία ο πρωτεργάτης του MMA στην Ελλάδα

Ο πρωτεργάτης του ελληνικού MMA Δημήτρης Δημητρίου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ανοιχτή διδασκαλία μετά από μία σημαντική πορεία 30 ετών στον χώρο.

«Η αποχώρησή μου από την ανοικτή διδασκαλία μου δίνει περισσότερο χρόνο πλέον να αφοσιωθώ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία MMA όπου είμαι πρόεδρος από το 2017», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρίου στην ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, η ομάδα του EFL είχε ανακοινώσει ότι η Hellas Top Team, μία από τις πρώτες MMA ομάδες στην Ελλάδα, ανήκει πλέον στο δυναμικό της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημήτρη Δημητρίου

«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε φίλους, μαθητές και συνεργάτες το εξής: Μετά από μία πορεία 30 χρόνων ως δάσκαλος, στην αρχή στο kickboxing και έπειτα και στις MMA και στο grappling, αποφάσισα να σταματήσω την ανοικτή διδασκαλία.

Από την σχολή μου ”βγήκαν” παγκόσμιοι πρωταθλητές σε όλα τα στιλ και πληθώρα πανελλήνιοι. Σε χιλιάδες ανέρχονται αυτοί που μαθήτευσαν μαζί μου, είτε ασκούμενοι στα μαχητικά αθλήματα, είτε αθλητές, είτε προπονητές. Πολλοί είναι αυτοί που με δική μου παρότρυνση, καθοδήγηση και βοήθεια έγιναν εκπαιδευτές και βιοπορίζονται από αυτό.

Έδωσα ότι μπορούσα στον οποιονδήποτε, πάντα με αγάπη και πάθος σε αυτό που έκανα. Δημιούργησα τις ΜΜΑ στην Ελλάδα ξεκινώντας από το μηδέν. Όλα τα πράγματα όμως έχουν ένα τέλος και ο κύκλος της ανοικτής διδασκαλίας έκλεισε για εμένα. Θα συνεχίσω την διδασκαλία με σεμινάρια όπου είναι αναγκαίο.

Τους μαθητές της σχολής μου που με κάποιους από αυτούς κάναμε κοινά όνειρα θα τους παρακολουθώ και θα είμαι δίπλα τους από άλλη θέση. Τους ευχαριστώ όλους, παλαιότερους και τωρινούς για τις στιγμές που μοιραστήκαμε και για τις αναμνήσεις που με έχουν γεμίσει τριάντα χρόνια τώρα.

Την καθημερινή διδασκαλία τους αναλαμβάνουν καταξιωμένοι εκπαιδευτές στον χώρο που μπορούν να τους δώσουν ένα εξαιρετικό αθλητικό μέλλον. Οι Δημήτρης “Μόχου” Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Μιχαηλίδης (UFC fighter) και ο προσωπικός μου μαθητής και εκπαιδευτής Χρήστος Λασκαρίδης. Εύχομαι σε όλους αυτούς καλή συνέχεια…

Η αποχώρηση μου από την ανοικτή διδασκαλία μου δίνει περισσότερο χρόνο πλέον να αφοσιωθώ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία MMA όπου είμαι πρόεδρος από το 2017 (μετά το κλείσιμο της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ που ιδρύθηκε το 2003). Ψυχή και σώματι θα αφιερωθώ στην αναγνώριση της ομοσπονδίας και του αθλήματος των mma από την Γ.Γ.Α.

Η Π.Ο.ΜΜΑ – IMMAF είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού mma και όχι μόνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ