Νικητής ο Κατζουράκης στις ΗΠΑ, στο 7-0 το επαγγελματικό του ρεκόρ

Την έβδομη νίκη στην επαγγελματική του καριέρα πέτυχε ο Ανδρέας Κατζουράκης.

Ο νεαρός πυγμάχος επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας και κέρδισε τον με ομόφωνη απόφαση σε 6 γύρους τον Αμερικανό Isiah Jones. Το αρχικό ρεπορτάζ ήθελε για αντίπαλο του KATZ τον Cleotis Pendarvis, ωστόσο ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τελικά κόντρα στον 28χρονο Αμερικανό.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Δεκεμβρίου του 2020 ο Κατζουράκης είχε δώσει συνέντευξη στο FIGHT, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει:

Αυτό που θα ήταν για την ώρα το ιδανικό στο μυαλό μου είναι να γίνω ο πρώτος Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά να καταφέρω να κάνω και αρκετές υπερασπίσεις τον τίτλο μου. Το να γίνω απλά Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπορεί να είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, αλλά νομίζω όλη η ουσία είναι να καταφέρεις να μείνεις Παγκόσμιος Πρωταθλητής και να μην χάσεις απλά τον τίτλο σου στην πρώτη υπεράσπιση που θα κάνεις. Αλλά ο λόγος που λέω για την ώρα είναι επειδή μόλις γίνω Παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί η έννοια του ”ναι, πέτυχα” να έχει αλλάξει στο μυαλό μου. Να θέλω ακόμα περισσότερα».

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Κατζουράκης: «Στόχος μου να γίνω ο πρώτος Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ