Η viral ανάρτηση του Σταύρου Βαλσάμη: «Κάθε λεπτό που το παιδί σας αθλείται…»

Ο Σταύρος Βαλσάμης είναι μία από τις πιο αξιόλογες φιγούρες στην ελληνική μαχητική κοινότητα.

Πρώην αθλητής του MMA, personal coach και συνιδρυτής του Fit Athens, καλλιεργεί εδώ και πολλά χρόνια τον «σπόρο» του αθλητισμού σε άτομα όλων των ηλικιών και έχει βάλει το άθλημα της πυγμαχίας -με τον τρόπο που θα έπρεπε να είναι- σε πολλά σπίτια.

Ο ίδιος είναι πατέρας, ενώ ειδικεύεται και στις προπονήσεις παιδιών που έχουν περάσει το πέμπτο έτος της ηλικίας τους. Όντας ευαισθητοποιημένος στα ζητήματα που αφορούν τόσο τις μικρές ηλικίες, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σημαντικό μήνυμα για τις αξίες του αθλητισμού, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πολλοί δάσκαλοι του χώρου αλλά και προπονητές άλλων αθλημάτων έσπευσαν να κοινοποιήσουν τα λόγια του Βαλσάμη που τις τελευταίες ώρες κατέκλυσαν το ελληνικό διαδίκτυο.

Παλαιολόγος, Μιχαηλίδης, Βαλσάμης

Η ανάρτηση του Σταύρου Βαλσάμη

«Κάθε λεπτό που το παιδί σας είναι σε αθλητικό κέντρο ή γυμναστήριο, δεν είναι στον δρόμο. Κάθε λεπτό που το παιδί σας γυμνάζεται δεν είναι μπροστά σε υπολογιστή, τηλεόραση και κινητό.

Κάθε λεπτό που το παιδί σας είναι στο γυμναστήριο θα μαθαίνει πολύ σημαντικές αξίες όπως σεβασμό, πειθαρχία, τιμή, επιμονή, δουλειά, κλπ. Κάθε λεπτό που το παιδί σας ασκείται θα μαθαίνει υγιεινές συνήθειες: ύπνο, σωστό φαγητό, άσκηση.

Κάθε λεπτό που το παιδί σας είναι στον αθλητισμό, θα μάθει κοινωνικές δεξιότητες: Ηγεσία, επικοινωνία, ενσυναίσθηση, ομαδικότητα, ταπεινότητα. Κάθε λεπτό που γυμνάζεται μαθαίνει ότι μόνο μέσα από τη δράση μπορείς να πετύχεις τον στόχο».

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Tom Theocharis: Ο ομογενής MMAer παίζει για τον «φύλακα άγγελό» του -Η σύντροφός του πέθανε στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ