Δύο «δάσκαλοι πολεμικών τεχνών» απαγορεύεται να «λερώνουν» έναν ολόκληρο κλάδο

Προβληματισμό σε γονείς, παιδιά αλλά και στους ίδιους τους αθλητές-προπονητές προκάλεσε το γεγονός ότι σε διάστημα λίγων εβδομάδων, δύο «δάσκαλοι» πολεμικών τεχνών συνελήφθησαν με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικους.

Η σοβαρότητα των καταγγελιών, οι προφυλακίσεις και η δημοσιοποίηση στοιχείων (που υποδηλώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης) αλλά και το πόσο κοντά συνέπεσαν οι δύο περιπτώσεις δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, καθώς μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις που θορύβησαν πρώτα όλους όσοι ασχολούνται ενεργά με τα μαχητικά αθλήματα και μετά τους υπόλοιπους.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν διάφορα στο διαδίκτυο, πράγματα τα οποία αγγίζουν τη σφαίρα του αδιανόητου! Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, ούτε θα είναι η τελευταία.

Όχι, ούτε οι γονείς φέρουν την ευθύνη «που δεν κατάλαβαν τον δάσκαλο», ούτε φυσικά οι υπόλοιποι προπονητές και σχολάρχες «που δεν πέταξαν έξω τα καρκινώματα από τον χώρο».

Η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Με το που έγιναν οι καταγγελίες επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, συνέλεξε στοιχεία και έστειλε τους δύο άνδρες στη Δικαιοσύνη.

Στην Ελλάδα του… τσουβαλιάσματος όμως κάποια πράγματα, αν και αυτονόητα, πρέπει να λέγονται και να γράφονται!

Οι σχολές παραμένουν ένας ασφαλής χώρος που οι γονείς πρέπει να συνεχίσουν να στέλνουν τα παιδιά τους γιατί μόνο καλά πράγματα έχουν να τους προσφέρουν. Οι δάσκαλοι και οι προπονητές είναι στην πλειοψηφία τους παιδαγωγοί, με οικογένεια και αγάπη για το έργο που επιτελούν. Είναι κρίμα «δύο «δάσκαλοι πολεμικών τεχνών» να «βρομίζουν» έναν χώρο, άνθρωποι του οποίου έχουν σταθεί σαν γονείς σε εκατοντάδες παιδιά ανά τα χρόνια! Και αυτό το δείχνει η ιστορία.

Για τα υπόλοιπα, ας περιμένουμε τη Δικαιοσύνη…

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Ποιος είναι ο 46χρονος προπονητής του kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης αθλήτριας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ