ΕΟΠ: «Η ελληνική πυγμαχία επιστρέφει δυναμικά στους διεθνείς αγώνες»

«Έπειτα από πολλά χρόνια αγωνιστικής αδράνειας και αποτελμάτωσης η ελληνική πυγμαχία επιστρέφει δυναμικά στους διεθνείς αγώνες», τονίζει με ανακοίνωσή της η ΕΟΠ.

«Ήδη η ΕΟΠ έχει αποστείλει έγγραφο προς την EUBC_AIBA με στόχο να ενταχθούν δυο διεθνή τουρνουά (Αλεξάνδρεια & Minoas Cup) στο αγωνιστικό πρόγραμμα της AIBA για το έτος 2021. Πιστοί στις δεσμεύσεις τους οι κ. Σωτήρης Καμπέρος και Χάρης Μαριόλης κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους προχωρώντας γρήγορα στην εφαρμογή του αναπτυξιακού τους σχεδίου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Με σταθερά βήματα η αγαπημένη μας πυγμαχία θα φτάσει πολύ ψηλά, εκεί που της αξίζει»

Σε δήλωσή τους ανέφεραν ότι: «Αυτό είναι μόνο η αρχή! Η ανάπτυξη της ελληνικής πυγμαχίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά θα έχει και διεθνή χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό, στόχος μας είναι η επιστροφή και η σταθεροποίηση του κυπέλλου Ακρόπολης στο διεθνές καλαντάρι.

Η ανάπτυξη του αθλήματος είναι η βασική μας προτεραιότητα. Αρχικά, θα επαναφέρουμε όλες τις διοργανώσεις του παρελθόντος και στο μέλλον θα προσθέσουμε και άλλες. Επιδίωξή μας είναι η Ελληνική πυγμαχία να ξανακερδίσει τη χαμένη αγωνιστική της αξιοπιστία μετατρέποντάς την σε μία ισχυρή πυγμαχική δύναμη. Με σταθερά βήματα η αγαπημένη μας πυγμαχία θα φτάσει πολύ ψηλά, εκεί που της αξίζει».

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΕΟΠ για κακοδιαχείριση προηγούμενων διοικήσεων: «Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ