Αρζουμανίδης για ΕΛΟΠ: Θα αφήσουμε τις τύχες των αθλητών και των παιδιών μας στην επιπολαιότητα και στην αταξία;

Την απόφαση της ΕΛΟΠ να ακυρώσει τη Γενική Συνέλευση της 27ης Δεκεμβρίου «με αναρτητέα πράξη στο διαδίκτυο και όχι με δελτίο τύπου», σχολίασε δηκτικά ο επικεφαλής της Νέας Πάλης, Γιάννης Αρζουμανίδης.

«Έπρεπε να γίνει παρέμβαση από τη Γ.Γ.Α. και από τον Υπουργό για να λειτουργήσετε λογικά και να ακυρώσετε αυτή σας την αυθαίρετη πράξη;» αναρωτήθηκε ο κ. Αρζομανίδης και πρόσθεσε:

«Πήγατε να μας πιάσετε όλους στον ύπνο, συλλόγους, τη Γ.Γ.Α. και το Υπουργείο Αθλητισμού. Δεν σας βγήκε όμως. Η Γ.Γ.Α., με βάση τα λεγόμενα σας πάντα, σας διευκρίνισε το οφθαλμοφανές και επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας. Ποιος φαίνεται ανίδεος τώρα άραγε; Ποιος συκοφαντεί και προσβάλλει πραγματικά το κύρος του αθλήματος της Πάλης;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Πάλης

Στις 25 Νοεμβρίου, μόλις πέντε ημέρες μετά τις περισπούδαστες δηλώσεις σας, λαμβάνετε απόφαση για ακύρωση της ΓΣ της 27ης Δεκεμβρίου 2020 με αναρτητέα πράξη στο διαδίκτυο και όχι με δελτίο τύπου για την ΑΚΥΡΩΣΗ της Γ.Σ. (δεν ήταν η πρώτη φορά, ελπίζουμε όμως να είναι η τελευταία).

Ο ορισμός της κυβίστησης! Καλύτερης και από αυτές που έκαναν γνωστή τη Κομανέτσι…

Πήγατε να μας πιάσετε όλους στον ύπνο, συλλόγους, τη Γ.Γ.Α. και το Υπουργείο Αθλητισμού. Δεν σας βγήκε όμως. Η Γ.Γ.Α., με βάση τα λεγόμενα σας πάντα, σας διευκρίνισε το οφθαλμοφανές και επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας. Ποιος φαίνεται ανίδεος τώρα άραγε;

Ποιος συκοφαντεί και προσβάλλει πραγματικά το κύρος του αθλήματος της Πάλης;
Μήπως υπήρχαν και άλλες σκοπιμότητες; Και βέβαια δεν το κάνετε φανερά με δελτίο τύπου. Υπερασπίζεστε το λάθος, έστω και με κόστος να χάνει την αξιοπιστία της η ομοσπονδία Πάλης προς τη Γ.Γ.Α. και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Διότι δεν μπορούν να κρυφτούν οι άστοχες επιζήμιες ενέργειές σας (ηθελημένες ή μη) εις βάρος του αθλήματος και της κοινότητας της Πάλης. Η αλήθεια αργά η γρήγορα λάμπει και το ψέμα έχει σίγουρα ημερομηνία λήξης.

Έπρεπε να γίνει παρέμβαση από τη Γ.Γ.Α. και από τον Υπουργό για να λειτουργήσετε λογικά και να ακυρώσετε αυτή σας την αυθαίρετη πράξη;

Σας συμβουλεύουμε κύριοι και ιθύνοντες της παρούσας διοίκησης να σκεφτείτε διπλά τις επόμενες ενέργειες που προτίθεστε να κάνετε (κρίνοντας εκ του πρόσφατου αποτελέσματος). Εναλλακτικά συμβουλευτείτε μας και θα σας προτείνουμε χωρίς υποδείξεις το ΕΝΩΤΙΚΟ, το ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, το ΔΙΚΑΙΟ.

Μας αξίζει τελικά η παρούσα διοίκηση; Θα αφήσουμε τις τύχες των αθλητών και των παιδιών μας στην επιπολαιότητα και στην αταξία; Μας αρκεί το «δε βαριέσαι, όποιος και να είναι μπροστά σημασία έχει τελικά ποιος κάνει κουμάντο»; Φαίνεται μήπως από τα ανυπόγραφα δελτία τύπου;

Με τιμή
Γιάννης Αρζουμανίδης
Επικεφαλής συνδυασμού Νέα Πάλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ