Αμέσως μετά το UFC Vegas 12, ο Dana White αποκάλυψε ότι ο επόμενος αντίπαλος του Adesanya είναι ο Blachowicz, καθώς ο Whittaker δεν θέλει έναν αγώνα με τον Izzy.
Αυτές οι δηλώσεις του Dana προκάλεσαν αίσθηση, αφενός γιατί δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας πρωταθλητής να ανεβαίνει κατηγορία για να διεκδικήσει μία δεύτερη ζώνη και αφετέρου γιατί ο Whittaker δεν είχε πει ποτέ ότι δεν θέλει να παίξει με τον Adesanya.
Οι τακτικές του Dana White έχουν δημιουργήσει προβληματισμό πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι και τώρα ο Whittaker σε νέα του συνέντευξη είπε ότι οι δηλώσεις του για τον Adesanya παρερμηνεύτηκαν, ενώ το UFC δεν τον προσέγγισε ποτέ για μία δεύτερη μάχη.
UFC: Ο Whittaker θα… κυνηγήσει τον Izzy και στη light heavyweight κατηγορία
«Ο Dana White παρερμήνευσε όσα είπα», τόνισε αρχικά ο Whittaker. «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να παίξω με τον Izzy. Θέλω να παίξω τον Μάρτιο του 2021 κόντρα στον Adesanya. Αν σκοπεύει να ανέβει κατηγορία για να παίξει με τον Jan, θα ανέβω κι εγώ κατηγορία για να τον αντιμετωπίσω στη light heavyweight κατηγορία αν κερδίσει. Θέλω αυτόν τον αγώνα», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR
- Θεωρία συνομωσίας: Ο Adesanya κερδίζει τον Blachowicz και υπερασπίζεται τη ζώνη του κόντρα στον Jones
- UFC: Ο Paulo Costa θέλει Whittaker μετά το… ξύλο από τον Adesanya