Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από το -σπάνιας ομορφιάς- νοκ άουτ που χάρισε στον κόσμο του UFC ο Joaquin Buckley κι όμως ήδη θεωρείται κλασικό! 

Για τους ελάχιστους που ίσως δεν θυμούνται, ο Buckley σημείωσε ένα KO σπάνιας ομορφιάς, το οποίο έκανε τον Dana White να αναρωτηθεί αν είναι το καλύτερο στην ιστορία του UFC.

Η συνέχεια είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Ο Buckley κέρδισε το bonus των 50.000 ευρώ, ο Kanye West έβγαλε… τραγούδι για το KO, ενώ ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε τον Dana White στο τηλέφωνο όταν είδε τα… καμώματα του νεαρού αθλητή.

Το UFC δεν έχασε χρόνο και αποφάσισε να… ξαναβάλει τον Buckley στο κλουβί με αντίπαλό τον Jordan Wright. Με αφορμή αυτόν τον αγώνα, ο New Mansa όπως είναι το ψευδώνυμό του, μίλησε στην κάμερα του promotion, εξηγώντας πώς το παιχνίδι με τον Kasanganay του άλλαξε τη ζωή.

«Είδα την ευκαιρία και την πήρα. Είναι ευλογία που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ», επεσήμανε ο Buckley, ο οποίος με μια back to back νίκη στην κορυφαία MMA διοργάνωση του κόσμου θα δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


UFC 255: Πώς θα δούμε ζωντανά τους αγώνες στην Ελλάδα -Κανάλι, ώρα μετάδοσης