Ο Khamzat Chimaev ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα του με τον Leon Edwards, με μοναδικό στόχο να «διαλύσει τον αντίπαλό» του, όπως υποστηρίζει.

Η σουηδική ιστοσελίδα Front Kick Online παρακολούθησε μία προπόνηση του 27χρονου Τσετσένου, κατά τη διάρκεια της οποίας… ταλαιπώρησε έναν σάκο αμφιβόλου ποιότητας.

«Τον Μάρτιο θα είμαι έτοιμος, θα μπω στο κλουβί και θα διαλύσω τον Leon Edwards. Τα πνευμόνια μου είναι σε καλή κατάσταση, έχω προπονηθεί σκληρά στη ζωή μου αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που προετοιμάζομαι για πέντε γύρους. Θέλω να του πάρω το κεφάλι. Έχω ήδη εννιά… κεφάλια στη συλλογή μου, σε λίγο θα έχω δέκα. Το μόνο που έχω δει από τον Edwards είναι να χάνει από τον Usman. Αν ο Usman τον κέρδισε έτσι, εγώ θα τον κατεδαφίσω», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Borz.

«Ο αντίπαλος είναι σκληρός αλλά θα κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης αλλά ποτέ δεν έχει συναντήσει κάποιον σαν εμάς», πρόσθεσε ο προπονητής του Chimaev και ιδιοκτήτης του Allstars Gym στη Σουηδία, Andeas Michael.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR