Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Dana White, ο οποίος ουσιαστικά… έθαψε το παιχνίδι Georges St-Pierre Vs. Khabib Nurmagomedov, ο ρεπόρτερ Schmo έβγαλε… κατά λάθος μία είδηση-φωτιά!

Τι ακριβώς συνέβη; Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Schmo στους Matt Serra και Din Thomas εμφανίστηκε ο Khabib Nurmagomedov, ο οποίος πήγε να χαιρετίσει και τους τρεις άνδρες.

Το δημοσιογραφικό… δαιμόνιο του Schmo λειτούργησε και η ερώτηση έγινε αστραπιαία. «Khabib, δεν θέλεις να παλέψεις με τον GSP;» ρώτησε o συμπαθής Dave Schmulenson, με αφορμή τις δηλώσεις του Dana White, ο οποίος είπε ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι επιθυμία κανενός αθλητή πλέον.

«Μόλις μίλησα μαζί του στο Instagram», απάντησε ο Nurmagomedov και αναρωτήθηκε για ακόμα μία φορά «πότε θα επιστρέψει ο GSP στους αγώνες;». Αυτό κι αν είναι εξέλιξη!

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο Dana White είχε απαντήσει σε ερώτηση του Schmo για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το όνομα του GSP δεν αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχα με τον Khabib. Ο Khabib δεν ενδιαφέρεται πια για αυτόν τον αγώνα. Και από ότι άκουσα σήμερα, μετά από όλα αυτά, ούτε ο GSP ενδιαφέρεται. Οπότε τέλος».

Θα θέλατε να δείτε έναν αγώνα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θρύλους του MMA; Ποιος πιστεύετε ότι θα δυσκόλευε περισσότερο τον Khabib; Ένας αναγεννημένος McGregor, ένας διψασμένος Charles Oliveira ή ο GOAT Georges St-Pierre;

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR