Ο Dana White μίλησε στο BT Sport και αποκάλυψε ποιο είναι το παιχνίδι των ονείρων του για το 2021, πότε θα συναντήσει τον Khabib Nurmagomedov και ποια είναι τα σχέδια του για πλήθος αγώνων που έχουν ήδη ανακοινωθεί από το UFC.

Ο ισχυρός άνδρας του promotion χαρακτήρισε το 2020 ως τη δυσκολότερη χρονιά σε όλη του την καριέρα, τόνισε όμως ότι ποτέ δεν το έβαλε κάτω και έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» των media.

«Ποτέ μην ακούς τα ΜΜΕ. Ποτέ να μην ακούς κανέναν που σου λέει τι θα πράξεις στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Επειδή γράφουν σε μία εφημερίδα ή βγαίνουν στην τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι έχουν τις απαντήσεις. Για μένα το να τα παρατήσεις δεν είναι επιλογή», τόνισε αρχικά ο Dana White.

Πώς το roster του UFC έφτασε να αριθμεί πάνω από 650 αθλητές

Παράλληλα εξήγησε πώς το roster του UFC έφτασε να αριθμεί πάνω από 650 αθλητές και επιβεβαίωσε ότι όλα τα events του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν στο Fight Island του Άμπου Ντάμπι.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τιμήσαμε όλα τα συμβόλαια, δεν μειώθηκαν οι μισθοί, δεν κόπηκαν αθλητές. Υπό κανονικές συνθήκες μετά από κάθε event κάποιοι αθλητές αποδεσμεύονται. Αυτό δεν έγινε την περίοδο του κορωνοϊού», τόνισε.

Dana White: «Πιστεύω ότι ο Khabib θα γυρίσει στο UFC για το 30-0»

Όπως ήταν φυσικό, ο Dana ερωτήθηκε για τον Khabib Nurmagomedov… «Θα μιλήσω μαζί του τον επόμενο μήνα, στο Άμπου Ντάμπι. Μπορεί να γυρίσει, μπορεί και όχι. Έχω όμως την πεποίθηση ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται η επιθυμία του πατέρα του, ο οποίος τον ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο 30-0», είπε χαρακτηριστικά.

UFC: Jon Jones Vs. Israel Adesanya το «dream fight» του Dana White

«Αν μπορούσα να κλείσω μόνο ένα παιχνίδι μέσα στο 2021, αυτό θα ήταν το Jones Vs. Adesanya», ξεκαθάρισε ο Dana, λέγοντας παράλληλα: «Πριν μία εβδομάδα μίλησα με τον Jon και κάναμε την καλύτερη κουβέντα που είχαμε ποτέ οι δυο μας. Είναι έτοιμος να επιστρέψει».

UFC: Τα παιχνίδια που θα δούμε μέσα στο 2021

Τέλος, ο Dana White ερωτήθηκε για μία σειρά παιχνιδιών που θα δούμε την επόμενη χρονιά στο UFC. Τα παιχνίδια που θα γίνουν μεταξύ άλλων είναι:

Και όλα αυτά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021… Μας περιμένει μπόλικη δουλειά!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR