Κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του UFC στο Youtube το πρώτο επεισόδιο της μίνι σειράς Embedded ενόψει του UFC 257.

Στο πρώτο μέρος του vlog, ο Dustin Poirier ταξιδεύει από το Λας Βέγκας στο Άμπου Ντάμπι για τον μεγάλο αγώνα με τον Conor McGregor στο UFC 257. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο Diamond μιλάει για την οικογένειά του, δείχνοντας το… κουκλάκι της κόρης του που έχει πάντα στο backpack του.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 14/1 αρκετοί αθλητές του UFC προπονούνται στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου τους στο Λας Βέγκας. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Michael Chandler, ο οποίος -στο ντεμπούτο του στο UFC- θα αντιμετωπίσει τον Dan Hooker. Ο πρώην πρωταθλητής του Bellator μιλάει μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, επισημαίνοντας παράλληλα πόσο του άλλαξε τη ζωή η υιοθεσία του γιο του.

Στο τέλος του βίντεο κάνει την εμφάνισή του ο μεγάλος πρωταγωνιστής του UFC 257, Conor McGregor. Ο Notorious εμφανίζεται στο ξενοδοχείο του στο Άμπου Ντάμπι, ημίγυμνος και αγκαλιά με τον γιο του. Μαζί με την οικογένειά του βλέπει το δωμάτιο που του έχουν ετοιμάσει και δηλώνει για μία φορά ότι θα δείξει στον κόσμο κάτι… special για μία ακόμη φορά!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Conor McGregor: Ο απόλυτος οδηγός για τον αγώνα του στο UFC 257