Το MMA στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Τι απάντησε ο Dana White!

Ολοένα και πληθαίνουν οι «φωνές» που θέλουν το MMA να ενταχθεί στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Dana White, ο άνθρωπος που «τρέχει» το μεγαλύτερο MMA promotion του κόσμου, ρωτήθηκε πρόσφατα για τη θέση του στο συγκεκριμένο ζήτημα και η απάντησή του απογοήτευσε τους fans του αθλήματος.

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι ήδη Ολυμπιακό άθλημα», είπε ο White την Τετάρτη κατά τη διάρκεια ενός Q&A με φίλους του UFC, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν σκοπεύσει να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

«Δεν είναι η δουλειά μου… Δεν είναι αυτό που ψάχνω να κάνω. Δεν πιέζω ώστε να γίνει αυτό το πράγμα Ολυμπιακό άθλημα. Συμφωνώ με όποιον το είπε, ναι. Και για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αυτή τη στιγμή είναι η τηλεθέαση. Θέλετε θεατές; Βάλτε το MMA στους Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε .

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι του 2021, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αναγνώρισε προσωρινά τρία ακόμη μαχητικά αθλήματα. Το sambo, το kickboxing και το Muay Thai. Αυτά τα sport θα μπορούσαν να κάνουν την εμφάνισή τους του 2024 ή το 2028, τίποτα όμως ακόμη δεν είναι εγγυημένο ή επίσημο.

Ποιο άθλημα θεωρείτε ότι συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει Ολυμπιακό στο κοντινό μέλλον;

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Mozharov: Ο «Ουκρανός McGregor» που κορόιδεψε τον Dana White με fake ρεκόρ για να μπει στο UFC

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ