Θα ακούσει κάποιος επιτέλους τον Πιλίδη; Έστειλε νέο «τελεσίγραφο», σταματάει την Πάλη

Μια τελευταία…  «κραυγή», μήπως ακουστεί μέχρι το Υφυπουργείο Αθλητισμού έβγαλε ο Γιώργος Πιλίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος «κόπηκε» άδικα από τους Μεσογειακούς Αγώνες μαζί με τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη μετά από όσα έγιναν στο Κιλκίς, ζήτησε από τον Λευτέρη Αυγενάκη να σταματήσει να αγνοεί τους αθλητές και προειδοποίησε πως θα αποσυρθεί από το άθλημα που αγαπάει αν δεν πάρει μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες που όπως είπε περίμενε για τέσσερα χρόνια.

«Κύριε Αυγενάκη, φτάνει πια να μας αγνοείτε. Ζήτω για πρώτη φορά τη στήριξη όλων σας. Περιμένουμε τέσσερα χρόνια αυτούς τους αγώνες, έχουμε ρίξει αίμα και ιδρώτα. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας το στερήσει. Δηλώνω δημόσια πλέον ότι αν δεν συμμετάσχω σε αυτούς τους αγώνες σταματάω το άθλημα που τόσο αγαπώ», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πιλίδης, ο οποίος έχει δεχθεί «πόλεμο» τους τελευταίους μήνες από τους ανθρώπους που -υποτίθεται- έπρεπε να τον στηρίζουν.

Θα ακούσει κάποιος επιτέλους τον Πιλίδη; Γιατί οι αθλητές που ανεβάζουν τη χώρα μας ψηλά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι; Αν δεν επέμβει άμεσα ο υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος έχει δείξει την ευαισθησία του σε παρόμοιες περιπτώσεις θα εκπλαγούμε ιδιαίτερα. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Καταγγελία σοκ από αθλητή της πάλης: «Σπρώχνουν ανήλικους αθλητές στην πορνεία!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ