Συμεωνίδης στο FIGHT: «Εννοείται θα έπαιζα με Ντελή και Τσιριμώκο»

Ο Γιάννης Συμεωνίδης μετατράπηκε σε ένα από τα πρόσωπα των ημερών στην εγχώρια ΜΜΑ σκηνή, με αφορμή μια ανάρτηση για τον καλύτερο 70άρη στην Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Μουμτζή, ο οποίος υπέδειξε την κατάταξη του Τapology για να στηρίξει την πρωτιά του Κώστα Ντελή στη lightweight κατηγορία. Λίγες ώρες αργότερα ο Συμεωνίδης αμφισβήτησε τα λεγόμενα του head coach της Black Belt Academy και δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό του το #1 στα rankings.

Το FIGHT επικοινώνησε με τον αθλητή του «Μόχου», ο οποίος ερωτήθηκε τόσο για το συγκεκριμένο γεγονός, όσο και το πώς θα κυλούσε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε αυτόν και τον Ντελή.

«Δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις, αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό το έχω δει επανειλημμένα να γράφεται αυτό από τον κ. Μουμτζή, γι’ αυτό είπα αυτά που πιστεύω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω πώς θα κυλούσε το παιχνίδι με τον Ντελή, το ξέρουν και οι ίδιοι, το έγραψε και ο κ. Μουμτζής ότι τελικά δεν είναι στα πιστεύω του, απλά ανέφερε αυτό που γράφει το Tapology», τόνισε.

Ο ανερχόμενος Χρήστος Τσιριμώκος, ο οποίος μίλησε στο FIGHT και δήλωσε έτοιμος να κερδίσει οποιονδήποτε 70άρη στην Ελλάδα, έχει προβληθεί από αρκετούς ως ο επόμενος διεκδικητής της πρώτης θέσης στη lightweight κατηγορία. Θα έπαιζε ο Συμεωνίδης μαζί του; Η απάντησή του είναι λακωνική… «Φυσικά και θα έπαιζα, οποιοσδήποτε κι αν είναι».

Τέλος, ο 25χρονος ερωτήθηκε ποιους αγώνες θεωρεί πως θα έπρεπε να κάνει για θεωρήσει ότι «καθάρισε» την κατηγορία.

«Λογικά θα παίξω ακόμη έναν αγώνα στην Ελλάδα και μετά κυρίως έξω. Αυτό είναι το πλάνο, από τον επόμενο αγώνα να παίζω μόνο στο εξωτερικό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Η ανάρτηση του Μουμτζή για τον καλύτερο 70άρη στην Ελλάδα άναψε «φωτιές» -H απάντηση Συμεωνίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ