Στον… αέρα κι ο δεύτερος αγώνας που έκλεισε ο Jake Paul -McGregor: «Είσαι ένας… πουθενάς»

Στα… παπούτσια ενός promoter εχει μπει τα τελευταία χρόνια ο Jake Paul και, όπως φαίνεται, το καλοκαίρι του 2022 δεν τον πάει καλά καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην προσπάθεια να κλείσει τον αντίπαλό του για τον Αύγουστο.

Μετά τα ταξιδιωτικά θέματα που αντιμετώπισε ο Tommy Fury και είχαν ως συνέπεια να ακυρωθεί το παιχνίδι του με τον «Problem Child», ο Paul ανακοινωσε το όνομα του Hasim Rahman Jr.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τις τελευταίες ώρες ο Rahman Jr. προσπαθεί να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της συμφωνίας του, πιθανώς επειδή γνωρίζει ότι ο Paul θέλει απεγνωσμένα αυτόν τον αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 6 Αυγούστου. Αυτό, όπως είναι φυσικό, μπορεί να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα!

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ο Paul άλλαζε πάλι τα σχέδιά του με τρίτη ανακοίνωση αντιπάλου. Μπορεί ο Conor McGregor να μην είναι ένας από τους fighters που θα έμπαινε με short notice στο ρινγκ με τον νεαρό πυγμάχο, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, ο αγώνας με τον «Notorious» κάποια στιγμή θα γίνει.

«Κάποια στιγμή αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει. Είναι επιχειρηματίας, είμαι επιχειρηματίας και όλο αυτό θα μας αποφέρει 100 εκατ. δολάρια», είπε χαρακτηριστικά.

Η σιγουριά του Paul δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ιρλανδό, ο οποίος πήρε το… όπλο του και απάντησε. «Είσαι ένας πουθενάς, έχεις κλείσει δύο αγώνες και έχεις πουλήσει 70.000 PPV»

Ακόμα κι ο McGregor να μην δεχτεί ποτέ αυτόν τον αγώνα, ο Jake Paul δεν θα τα βάψει μαύρα, καθώς έχει ήδη στα σκαριά προφορικές συμφωνές με ονόματα όπως ο Nate Diaz, ο Mike Tyson και εσχάτως ο… αδερφός του!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Jake Paul: Είναι ο Hasim Rahman Jr. ο πυγμάχος που θα τον «αποκεφαλίσει»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ