Σεμινάριο προπονητών επαγγελματικής πυγμαχίας -Υπό την αιγίδα του ΣΕΠ

Με γνώμονα πάντα τη διαρκή βελτίωση κι επιμόρφωση των εμπλεκομένων στην επαγγελματική πυγμαχία ο ΣΕΠ, με συνδιοργανωτές το Νίκο Αιβαζίδη, συνεργάτη του ΣΕΠ Βορείου Ελλάδος και το Σταύρο Κοφίνη διοργανώνει την Άνοιξη του 2021 σεμινάριο προπονητικής επαγγελματικής πυγμαχίας με επιμορφωτή το Βέλγο προπονητή Mirco Guliani.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο Mirco Guliani είναι πολύ έμπειρος προπονητής και ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των κορυφαίων Ευρωπαίων επαγγελματιών πυγμάχων Francesco Patera (23-3-0) 5 φορές κατόχου της ζώνης της EBU, του Ermano Fegatilli (30–6–0) κατόχου 2 φορές της ζώνης της EBU και 2 φορές ευρωπαϊκού τίτλου, του Stephane Jamoye (33–8–0) κατόχου 6 φορές της ζώνης της EBU αλλά και άλλων τίτλων και άλλων πολλών επαγγελματιών πυγμάχων.

Ο Mirco Guliani θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τόσο τεχνικές γνώσεις προπονητικής όσο και συμβουλές μέσα από την τεράστια εμπειρία του για το πώς ένας προπονητής οδηγεί τον αθλητή του στην κατάκτηση κορυφαίων τίτλων. Ο Mirco Guliani είναι ο δίδυμος αδερφός του Marco Guliani του προέδρου της βελγικής ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο ΣΕΠ θα δώσει στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης αλλά και άδεια προπονητή που θα δίνει το δικαίωμα στον συμμετέχοντα να καθοδηγεί στη γωνία επαγγελματίες πυγμάχους. Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».

«Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω social media με τους διοργανωτές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ