Σε live streaming το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας -Πώς θα το δείτε ζωντανά

Το Αγρίνιο και συγκεκριμένα ο Πυγμαχικός σύλλογος Αγρινίου υποδέχονται για πρώτη φορά στην πόλη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο σε μία εξαιρετική κίνηση, οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν το event μέσω live streaming.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας: Δείτε το promo

«Είναι γεγονός παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω του COVID-19, θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα για το καλό του αθλήματος και των αθλητών μας που έχουν να αγωνισθούν για αρκετούς μήνες, τηρώντας τόσο τα κριτήρια των υγειονομικών πρωτοκόλλων της χώρας όσο και τις προαιρετικές συστάσεις, με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και ασφαλείας τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών της πόλης μας.
Μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με συνδιοργανωτές τον Πυγμαχικό Σύλλογο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Πυγμαχικού Συλλόγου Αγρινίου.

Τους αγώνες των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Πυγμαχίας, που διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο στην αερογέφυρα Αγρινίου, θα μεταδώσει ζωντανά το acheloostv.gr μέσω Livestreaming.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ