Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης: Στα ρεπεσάζ Παγκαλίδης και Πρεβολαράκης

Στα ρεπεσάζ του Παγκοσμίου κυπέλλου Πάλης που διεξάγεται στη Σερβία θα αγωνιστούν οι Ηλίας Παγκαλίδης και Γιώργος Πρεβολαράκης.

Οι δυο Ελληνες πρωταθλητές που ξεκίνησαν το Σάββατο (12/12) τις υποχρεώσεις τους, θα επιδιώξουν την Κυριακή να ανέβουν στο βάθρο.

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης αγωνίστηκε στα 77κ. της Ελληνορωμαϊκής και στον δρόμο του βρέθηκε ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης Roman Vlasov. Ο Ρώσος πρωταθλητής επικράτησε με τεχνική υπεροχή, αλλά έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Πρεβολαράκη να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Eisele (Γερμανία) και σε περίπτωση που επικρατήσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Αρμένιο Chalyan. Αν επιβληθεί και σ’ αυτό το παιχνίδι θα παλέψει με τον Σέρβο Nemes για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 87κ. ο Ηλίας Παγκαλίδης είχε παρόμοια τύχη. Αγωνίστηκε απέναντι στον Kyril Maskevich και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή. Ο χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής U23 έφτασε έως τον τελικό και ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί κι αυτός στα ρεπεσάζ.

Ο Παγκαλίδης θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Parisi και αν επικρατήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Σέρβο Datunashvili.

Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης: Ρίχνονται στη μάχη Ιωσηφίδης και Ντούνιας

Δύο ακόμη Έλληνες θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους την Κυριακή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης θα αγωνιστεί στα 97κ. της ελληνορωμαϊκής με αντίπαλο τον Alex Szoke (Ουγγαρία). Ο αγώνας τους είναι ο Νο 144 και θα διεξαχθεί στην παλαίστρα D.

Ο Νίκος Ντούνιας θα παλέψει με τον Hemza Haloui (137 MAT D). Ο Αλγερινός αθλητής έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αφρικανικούς αγώνες το 2018 και το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ