Ο Zabit Magomedsharipov «κάρφωσε» το UFC: «Άλλα μου υποσχέθηκαν, άλλα έκαναν

Ο Zabit Magomedsharipov παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα «what if» στην ιστορία του UFC.

Όντας ο κορυφαίος featherweight του promotion, κρέμασε νωρίτερα μέσα στη χρονιά τα γάντια του, με σκοπό να αφοσιωθεί στην ιατρική επιστήμη.

«Οι ακυρώσεις των αγώνων και τα προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ νωρίτερα», ανέφερε στο αποχαιρετηστήριο μήνυμά του στους οπαδούς του UFC, ένα μήνυμα που ήρθε 30 μήνες μετά τον τελευταίο αγώνα του με τον Kalvin Cattar.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώτησε στο Fighting Flashback, μίλησε για τους λόγους της συνταξιοδότησής του και κατηγόρησε το UFC για αθέτηση συμφωνιών

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι που με έκαναν να φύγω. Πρώτον λόγω των αρνήσεων να αγωνιστούν μαζί μου. Δεν είχα αγώνα για δύο χρόνια. Μετά υπήρξαν τραυματισμοί, ήμουν άρρωστος πολύ. Δεν συνήλθα. Τέτοιοι, πολλοί λόγοι. Ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Δεν μου έδωσαν title shot. Άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έκαναν. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο τρελάθηκα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ωστόσο αυτή η «φλόγα» φουντώνει ξανά μέσα του όταν βλέπει έναν αγώνα ή όταν συμμετέχει στο training camp κάποιου συναθλητή του…

Μετά από πολλά «όχι» στη συνέντευξη, άφησε πάντως ένα μικρό… παράθυρο επιστροφής στο μέλλον, καθώς τόνισε ότι «θα μπορούσε να υπάρχει μια επιθυμία, θα πρέπει να το σκεφτώ»…

Ο 31χρονος υπέγραψε στο UFC το 2017 και μέχρι τις 9 Νοεμβρίου που έδωσε τον τελευταίο του αγώνα είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό 6/6 κόντρα σε αξιόλογους αντιπάλους.

Τα «θύματά» του στο κορυφαίο promotion του κόσμου (Mike Santiago, Sheymon Moraes, Kyle Bochniak, Brandon Davis, Jeremy Stephens, Calvin Kattar) «μαρτυρούσαν» τη δυναμική που είχε και ο τρόπος που έφτασε σε αυτές τις νίκες δικαιολογούσαν απόλυτα την αγάπη του κόσμου.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Zabit Magomedsharipov: Ο «killer» από το Νταγκεστάν που άφησε το UFC για την ιατρική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ