Ο Μαραθιάς απάντησε στον Χασάνδρα: Στη Λαμία κάνει πάντα κρύο, ντυθείτε καλά και ελάτε για ρεβάνς

Στο MMA QUEST 6 ο Γιάννης Μαραθιάς κέρδισε τον Κύπριο αντίπαλό του και στη συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Νικολακόπουλο μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε τη ρεβάνς από τον Κωνσταντίνο Χασάνδρα.

Δύο ημέρες μετά, με δηλώσεις του στο FIGHT o αθλητής του EFL αποδέχθηκε την πρόκληση του αντιπάλου του και ρώτησε με νόημα «τι καιρό θα κάνει στη Λαμία τον Οκτώβριο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνη η περίοδος είναι ιδανική για τον δεύτερο αγώνα τους.

Το FIGHT επικοινώνησε με τον αθλητή του Μουμτζή, ο οποίος εξήγησε το τι πήγε στραβά στον πρώτο αγώνα και τι θα του δώσει τη νίκη στο rematch. «Στη Λαμία για όποιον δεν είναι από εδώ έχει πάντα κρύο. Τον Οκτώβριο να ντυθείτε καλά και να έρθετε για το rematch, θα φροντίσω και εγώ να ζεστάνει η ατμόσφαιρα. Τον Χασάνδρα τον εκτιμώ περισσότερο από όλους και σαν αθλητή και σαν άνθρωπο, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι θέλω να πάρω την ρεβάνς μαζί του», τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Την τελευταία φορά που παίξαμε δεν είχα πιάσει τα κιλά και πήρα ποινή που σίγουρα μέτρησε στην απόφαση. Επίσης εκείνη την περίοδο διάφοροι προσωπικοί παράγοντες επηρέασαν την ψυχολογία μου, πράγμα που με έκανε να μην μπορώ να επιβάλω το παιχνίδι μου».

«Όλα αυτά έχουν διορθωθεί όμως, πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε στα τελευταία μου παιχνίδια. Μαζί με τους προπονητές μου έχουμε δουλέψει και εξακολουθούμε να δουλεύουμε πολύ διαφορετικά πράγματα που θα μου δώσουν τη νίκη. Θα είναι πολύ ωραίο λοιπόν να ξανά συναντηθώ με τον Χασάνδρα σε κάποιο μελλοντικό QUEST FL, που κατά την άποψη μου είναι ίσως το πιο επαγγελματικό promotion», κατέληξε ο Μαραθιάς.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


MMA QUEST 6: Τα επτά πράγματα που ξεχώρισε το FIGHT από το event

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ