Νέα ένσταση του Κωτσιατζή για το stoppage στο παιχνίδι Μουμτζής Vs. Τσελαρίδης -Τι ζητάει

Επίσημη ανακοίνωση με αποδέκτη τον διοργανωτή του QUEST FL, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, εξέδωσε ο προπονητής του Σπάρτακου Τσελαρίδη, Κώστας Κωτσιατζής.

Μετά το δράμα των τελευταίων ημερών, με το αμφιλεγόμενο stoppage του Κλέαρχου Παυλάτου, ο κ. Κωτσιάτζης ζήτησε από το promotion τα βίντεο του αγώνα από όλες τις κάμερες με σκοπό αυτά να σταλθούν στους αρχιδιαιτητές της IMMAF και στην επίσημη επιτροπή του Sherdog.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της προφορικής ένστασης που εξέφρασα το βράδυ του αγώνα στις 16/10/2022 στο MMA QUEST 7 μεταξύ του αθλητή μου Σπάρτακου Τσελαρίδη και του αντιπάλου του, Αλέξανδρου Μουμτζή, σας υποβάλλω και έγγραφη ένσταση. Πρόκειται για τον αγώνα στη main card στα 66 κιλά, όταν στο δεύτερο λεπτό του δεύτερου γύρου ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα με ΤΚΟ υπέρ του Αλέξανδρου Μουμτζή.

Αμφισβητούμε έντονα την απόφαση του διαιτητή καθώς κατά τη διακοπή αυτή ο αθλητής μο έχει σηκωθεί όρθιος ανακτώντας πλήρως τις αισθήσεις του, έχει σηκώσει τα χέρια, αμύνεται συνειδητά και αντιδράει σε κλάσματα δευτερολέπτου, πιάνοντας τον αντίπαλό του με προφανή θέση να συνεχίσει να μάχεται.

Θεωρούμε ότι ο διαιτητής έπραξε λανθασμένα, διέκοψε πρόωρα τον αγώνα (early stoppage) και έπρεπε να αφήσει να συνεχιστεί κανονικά. Ζητούμε να μας κοινοποιήσετε το βίντεο του αγώνα από όλες τις κάμερες και να σταλθεί στους αρχιδιαιτητές της IMMAF καθώς και στην επίσημη επιτροπή του Sherdog και να λάβουμε έγγραφη απάντηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fight.gr (@fightdotgr)

Σε συμπληρωματική του ανακοίνωση, ο κ. Κωτσιατζής ξεκαθάρισε πως «δεν υπήρξε ποτέ κάποια αντιπάθεια απέναντι στον Κλέαρχο Παυλάτο, ούτε κάποια επιθετική στάση απέναντί του για την απόφαση να διακόψει κατά τη γνώμη μας πρόωρα το παιχνίδι».

«Από την πρώτη στιγμή του αγώνα έγινε διάλογος μεταξύ μας, όπως ακολούθησε και ένας ακόμη τηλεφωνικός διάλογος με τις καλύτερες προθέσεις. Η καλοπροαίρετή του απόφαση για διακοπή του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρα για να εξασφαλίσει την υγεία του αθλητή. Η διοργάνωση του QUEST μας πλησίασε για να μας προτείνει αμέσως ένα rematch για να μάθουμε ποιος τελικά ο πρώτος της κατηγορίας και αξιοκρατικά έχει κρατήσει ουδέτερη στάση επί τους αποτελέσματος και περιμένει όπως και εμείς τη γνώμη του Sherdog. Αμφισβητούμε την πρόωρη λήξη του αγώνα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ