Εδώ και δύο ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τη μεγάλη συνέντευξη του Conor McGregor στον Ariel Helwani και το ESPN.

Στο teaser που είχε δοθεί από τον δημοσιογράφο, ο Conor McGregor εξέφρασε την άποψη ότι ο Khabib Nurmagomedov αποσύρθηκε γιατί φοβήθηκε έναν δεύτερο αγώνα μαζί του, τονίζοντας παράλληλα ότι έχει τον τρόπο για να τον καταστρέψει μέσα στο οκτάγωνο.

Λίγες ημέρες πριν το UFC 257 και τον μεγάλο αγώνα με τον Dustin Poirier, ο Notorious μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους fans του, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο… πραγματικός πρωταθλητής!

«Ο αγώνας μου στο UFC 257 θα έπρεπε να είναι για τη ζώνη. Εφόσον δεν είναι, δεν πειράζει. Θέλω μια πολύ ενεργή χρονιά, θέλω να αγωνιστώ. Και ξέρετε είμαι ο πρωταθλητής! Τον Οκτώβριο του 2018 ο Khabib έφυγε από το κλουβί και με άφησε να παλεύω με μέλη της οικογένειάς του. Ποτέ δεν φόρεσε τη ζώνη στη μέση. Οπότε αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα ο πρωταθλητής. Θα το αποδείξω με την εμφάνισή μου», τόνισε ο Conor.

«Πώς μπορείς να αποσυρθείς όταν υπάρχουν τόσοι αγώνες να σε περιμένουν», αναρωτήθηκε στη συνέχεια. «Σκεφτείτε τον Nick Diaz, τον Tony Ferguson, υπάρχει ο Charles Oliveira, υπάρχει η ρεβάνς με εμένα. Είναι παράλογο να αποχωρείς», κατέληξε ο McGregor, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι μία καλή εμφάνιση κόντρα στον «Diamond», θα τον φέρει ένα βήμα πριν από τον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Νταγκεστανό!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


McGregor για Nurmagomedov: «Έχω τον τρόπο να τον καταστρέψω»