Ιδρύθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία MMA -Στο τιμόνι ο Αθανάσιος Μπάρκας

Σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα συμπαγή κορμό για την σύσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών – Ε.Ο.Μ.

Με βάση το νέο αθλητικό νόμο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Νομικού Συμβούλου της Ε.Ο.Μ, κ. Πατρώνη Άγγελου, ιδρύθηκε η ερασιτεχνική ομοσπονδία ΜΜΑ (Ε.Ο.Μ.) με Αριθμό Μητρώου Α.Μ. 867.

Μπάρκας: «Μια νέα αρχή για το MMA στην Ελλάδα»

Ο Αθανάσιος Μπάρκας
Ο Αθανάσιος Μπάρκας

«Είναι μια νέα αρχή για το ΜΜΑ στην Ελλάδα, εν μέσω των πρωτόγνωρων αυτών συνθηκών που όλοι διανύουμε. Με αποφασιστικότητα, καθαρότητα και πλήρη διαφάνεια θα φέρουμε το άθλημα του ΜΜΑ εκεί που του αξίζει, στην κορυφή των Μαχητικών Αθλημάτων. Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!», δήλωσε ο Αθανάσιος Μπάρκας (Παγκόσμιος Πρωταθλητής ερασιτεχνικού ΜΜΑ), ο οποίος βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι αυτής της προσπάθειας.

ΕΟΜ: «Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ»

«Η Ε.Ο.Μ. είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Greek Federation of Mixed Martial Arts – GRMMAF) με αριθμό μητρώου 867 και πρεσβεύει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως, με περίπου 449 εκατομμύρια υποστηρικτές.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του ΜΜΑ σε όλα τα επίπεδα, από τον απλό ασκούμενο μέχρι τον πρωταθλητή. Απευθυνόμαστε σε σωματεία, προπονητές και φορείς του αθλητισμού που έχουν κοινό σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το ΜΜΑ λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει σαν δυναμικό σπορ τόσο σωματικά όσο και πνευματικά έχει την ανάγκη να αναπτυχθεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να είναι προσιτό για κάθε αθλητή αγωνιστικού ή μη επιπέδου.

Η Ε.Ο.Μ. βοηθάει τα Σωματεία μέλη της να οργανώνονται και να ολοκληρώνουν τις διαδικασίες που ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σύμφωνα με τους εκάστοτε αθλητικούς νόμους, ακολουθώντας μια κοινή δομή και λειτουργία.

Όραμά μας είναι το ΜΜΑ να γίνει το νούμερο ένα άθλημα στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και η προσπάθειά μας να αποτελέσει αρωγό για την Ολυμπιακή Αναγνώριση του αθλήματος στο μέλλον».

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ε.Ο.Μ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ