Η ανακοίνωση του Πέτρου Αηδόνη για το MMA QUEST 6 και η θέση του FIGHT

Σε μια σκληρή ανακοίνωση, τρεις ημέρες μετά τον αγώνα του στο MMA QUEST 6 με αντίπαλο τον Χρήστο Λασκαρίδη, προχώρησε ο Πέτρος Αηδόνης.

Ο έμπειρος αθλητής κατηγόρησε -μεταξύ άλλων- τη διοργάνωση, τον διαιτητή Κλέαρχο Παυλάτο, τους παρουσιαστές Βασίλη και Αλέξη Νικολακόπουλο και το FIGHT και ευχαρίστησε τον Μιχάλη Σιούλη για τον επαγγελματισμό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αθλητή:

Να πω και εγώ κάποια πράγματα για τον αγώνα μου. Να ξεκινήσω με το πιο βασικό που είναι και το θέμα της υγείας με τους εννιά παράνομους αγκώνες με τους οποίους εγώ μπορεί σήμερα να είχα κάποιο θέμα και θα δείξουν οι επόμενες ημέρες αν έχω.

Γιατί όταν λέμε παράνομοι αγκώνες, εννοούμε αγκώνες στο πίσω μέρους το κεφαλιού. Το λεώ γιατί κάποιοι fans του αντιπάλου και από τη διοργάνωση δεν το ξέρανε και πανηγύριζαν μια ανύπαρκτη νίκη του Λασκαριδη και για κάποιες σελίδες που έγραφαν ότι ήταν στο όριο παράνομοι. Λοιπόν, πρώτον ο διαιτητής ανύπαρκτος, στη δεύτερη αγκωνιά είχα χάσει τις αισθήσεις μου και άφησε άλλες επτά. Για τα λέμε και όλα, ο διαιτητής φίλος του Λασκαρίδη, αλλά να πω επίσης ότι ενδιαφέρθηκε να με πάει στο νοσοκομείο αλλά και ότι με έχει πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο για να δει πώς πάω. Διοργάνωση και εκφωνητές-παρουσιαστές απαράδεκτοι για εμένα.

Να αναφέρω εδώ ότι έμαθα από τον προπονητή μου ότι ο Μόχου, διοργανωτής αλλά και προπονητής στο EFL αμέσως είπε να δώσουν το παιχνίδι σε εμένα. Να αναφερθώ και στον παρουσιαστή της διοργάνωσης, τον Βασίλη Νικολακόπουλο. Και αυτός σε όλα τα Quest είναι παρουσιαστής, αν εξαιρέσουμε ότι ανέβαζε τον Λασκαρίδη και ότι τον είδε και στην καλύτερη κατάστασή του, στο τέλος του λέει «το MMA ειναι καλύτερο με σένα. Και να τον ρωτήσω εγώ πώς το ΜΜΑ είναι καλύτερο με τον Λασκαρίδη όταν δείχνει αυτό το αντιαθλητικό και αντιεπαγγελματικό θέαμα στον κόσμο.

Όταν ένας δάσκαλος και headcoach του EFL που το ακούσαμε τόσες φορές, που ούτε διαφήμιση να ήταν και να ξανά αναφέρω για τις σελίδες που δεν ξέρουν τι γράφουν και τον αναδεικνύουν μέσα από αυτό και προσφέρει τέτοιο και στο τέλος δεν μιλάει για το λάθος του. Επίσης να πω στον Χρήστο Λασκαρίδη ότι να να ανεβάζεις στόρι των fans σου που δείχνουν εννιά αγκώνες στο πίσω μέρος του κεφαλιού για να ζήσεις το όνειρο και ότι έκανες και να πανηγυρίσεις δεν τιμά ούτε αυτούς αλλά πάνω απ’ όλα δεν τιμά εσένα τον ίδιο. Ο μόνος επαγγελματίας της διοργάνωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη Σιούλη και το team του.

Η απάντηση του FIGHT

Το Fight.gr βρέθηκε στα Railway Studios χωρίς να έχει οποιαδήποτε εμπορική σχέση με τη διοργάνωση ή το EFL. Στα δύο άρθρα που ανέβηκαν για τους αγώνες έγινε ξεκάθαρο ότι οι αγκώνες ήταν αντικανονικοί (η φράση στο όριο προς παράνομοι δεν νομιμοποιεί τους αγκώνες). Το Fight.gr δεν κάνει διακρίσεις, εκτιμάει την προσπάθεια όλων των αθλητών που ανεβαίνουν να δώσουν και την ψυχή τους για τους θεατές και εύχεται περαστικά στον Πέτρο Αηδόνη.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


MMA QUEST 6: Τα επτά πράγματα που ξεχώρισε το FIGHT από το event

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ