Πιο κοντά από ποτέ το Tyson Vs. Holyfield III -«Μπες στο ρινγκ χωρίς δικαιολογίες»

Αγρίεψαν τα πράγματα για τον Mike Tyson καθώς -όπως φαίνεται- η επιστροφή του στα ρινγκ άνοιξε την όρεξη σε πολλούς παλιούς του αντιπάλους.

Ο μοναδικός πυγμάχος που έχει κερδίσει τον Iron Mike δύο φορές, ο Evander Holyfield, άκουσε τις δηλώσεις του Tyson μετά τον αγώνα με τον Roy Jones Jr. και του πέταξε το… γάντι.

«Η πλευρά μου προσπάθησε επανειλημμένα για ένα τρίτο παιχνίδι, ωστόσο το μόνο που λάβαμε ήταν δικαιολογίες. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήθελε ένα αγώνα για… ζέσταμα. Ο Roy Jones ήταν ένας καλός τοπικός αντίπαλος για τον Mike. Αλλά ένας αγώνας με μένα θα είναι είναι παγκόσμιο event. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε», τόνισε στο MMA Fighting ο Holyfield.

«Τέρμα οι δικαιολογίες, Αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει. Το βράδυ του Σαββάτου είπες ότι είσαι έτοιμος για μένα. Υπόγραψε το συμβόλαιο και μπες στο ρινγκ. Ο κόσμος περιμένει και εξαρτάται από σένα πλέον, είμαι έτοιμος», κατέληξε ο θρυλικός πυγμάχος.

Αν ο Tyson το θέλει, όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές και ο Holyfield είναι έτοιμος όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, μάλλον το Tyson Vs Holyfield III είναι πιο κοντά από ποτέ.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ