Στις 30 Ιανουαρίου ο πρωταθλητής του Glory στα 77 κιλά,  Cedric Doumbe θα αντιμετωπίσει τον interim πρωταθλητή, Murthel Groenhart, σε έναν αγώνα που θα τελειώσει μια για πάντα αυτή τη μεγάλη κόντρα.

Με αυτό το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί η τριλογία που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 με τη νίκη του Doumbe. Ενάμιση χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2017, ο Groenhart πήρε την εκδίκησή του με split decision και μία μεγάλη κόντρα γεννήθηκε.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση τείνει να εξελιχθεί σε… καταραμένη, καθώς οι δύο αθλητές θα έλυναν τις διαφορές τους τον Οκτώβριο του 2019. Τότε ο Doumbe τραυματίστηκε και βγήκε εκτός μάχης. Ο επόμενος αγώνας κλείστηκε για τον Μάρτιο του 2020, ωστόσο η πανδημία χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών για άλλη μία φορά. Τον Νοέμβριο ακυρώθηκε το event καθώς ο Badr Hari διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η τέταρτη ακύρωση του αγώνα εξόργισε τον Doumbe, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στον… τραυματία Groenhart: «Μήνυμα για τον Murthel Groenhart, τον δειλό που ακύρωσε τον αγώνα μας… ξανά. Ήξερες τι σου ερχόταν ε; Δεν είμαι ο αθλητής που είχες αντιμετωπίσει. Το κατάλαβες όταν ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, το κατάλαβες ότι θα πεθάνεις και δεν θες να πεθάνεις. Δειλέ».

Το επίσημο κανάλι του Glory στο Youtube ανέβασε το πρώτο επεισόδιο ενόψει του Glory 77, στο οποίο θα δούμε τέσσερις αγώνες για ζώνη και έξι παγκόσμιους πρωταθλητές. Δείτε το χρονικό της κόντρας των δύο 77άρηδων, η οποία θα τελειώσει κατά πάσα πιθανότητα στις 30 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Δέος για το Glory 77: Η κάρτα της χρονιάς με τέσσερις αγώνες για ζώνη και έξι παγκόσμιους πρωταθλητές