Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το Glory 77 που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου έχει μία από τις καλύτερες kickboxing κάρτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αυτό συμβαίνει διότι οι διοργανωτές κατάφεραν να κλείσουν τέσσερις αγώνες τίτλου σε μία μόνο main card η οποία αναμένεται να γράψει ιστορία. Με αφορμή το παιχνίδι του Alex Pereira με τον Artem Vakhitov το Glory ανέβασε ένα πολύ δυνατό promo βίντεο με… πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο kickboxer!

Ο interim πρωταθλητής στη light heavyweight και πρωταθλητής στη middleweight κατηγορία επιστρέφει στο Glory έναν χρόνο μετά τον τελευταίο του αγώνα με τον Ertugrul Bayrak. Στο μεσοδιάστημα πραγματοποίησε το comeback του και στο MMA και συγκεκριμένα στο promotion LFA, βγάζοντας και εκεί τον αντίπαλό του νοκ άουτ στον πρώτο γύρο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Ιανουαρίου, ο πρωταθλητής της light heavyweight κατηγορίας Artem Vakhitov (21-5-0, 8 KOs) θα αντιμετωπίσει τον Alex Pereira (32-6-0, 21 Kos), o οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει… ξαπλώσει τον Israel Adesanya. Αν ο Βραζιλιάνος κερδίσει την Undisputed ζώνη θα γίνει ο πρώτος αθλητής του Glory που είναι ταυτόχρονα πρωταθλητής σε δύο κατηγορίες. Απολαύστε το promo του Glory για τον «Poatan», όπως είναι το ψευδώνυμό του.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR