Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας: «Προσωρινή αναστολή αθλητικών γεγονότων και αγώνων σε όλη τη χώρα»

Η Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή των αθλητικών γεγονότων – αγώνων σε όλη την ελληνική επικράτεια, εξαιτίας του δεύτερου κύματος κορωνοϊού.

«Δυστυχώς οι συνθήκες αυτή τη χρονική στιγμή, είναι επιδημιολογικά εξαιρετικά αντίξοες για την απρόσκοπτη συνέχιση του αθλητικού έργου της Ομοσπονδίας», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ενεργώντας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, προπονητές και σωματεία, ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή των αθλητικών γεγονότων – αγώνων σε όλη την ελληνική επικράτεια για το άθλημα της πυγμαχίας και με γνώμονα την ασφάλεια και υγεία αθλητών και προπονητών ενόψει της δημοσίευσης των εκτάκτων μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ήδη προ καιρού είχαμε θέσει ερωτήματα στην ΓΓΑ και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ για τον τρόπο διεξαγωγής τόσο των εγχώριων αγώνων πυγμαχίας, όσο και της αποστολής αθλητών της Εθνικής Ομάδας στο εξωτερικό, με σκοπό την ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων με το άθλημα της πυγμαχίας.

Δυστυχώς οι συνθήκες αυτή τη χρονική στιγμή, είναι επιδημιολογικά εξαιρετικά αντίξοες για την απρόσκοπτη συνέχιση του αθλητικού έργου της Ομοσπονδίας. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με τον τρόπο και τους όρους προπόνησης των αθλητών πυγμαχίας».

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Η ανακοίνωση της ΓΓΑ για τους περιορισμούς στον αθλητισμό -Τι επιτρέπεται, τι σταματάει [χάρτης]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ