Το DAZN κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της mini σειράς που ακολουθεί την προετοιμασία του Canelo Alvarez και του Callum Smith, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα τους.

Στην αρχή του βίντεο ο Canelo εξηγεί πως το μόνο… καλό της πανδημίας ήταν ο απεριόριστος χρόνος για προπόνηση. «Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν να προπονούμαι. Είμαι από τους ανθρώπους που ακόμα και όταν βρίσκονται σε διακοπές, βρίσκουν χρόνο για τρέξιμο ή για γυμναστήριο. Μου αρέσει να παραμένω ενεργός, το ζητάει το σώμα μου», επισημαίνει ο Μεξικανός.

Εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την Καλιφόρνια, στην Αγγλία, ο Callum στέκεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του lockdown, ειδικότερα στην εύρεση sparring partners. «Είμαι σε καλή φόρμα, είμαι από τους τυχερούς που μπόρεσαν να προπονηθούν τους τελευταίους μήνες», τονίζει ο Βρετανός

Λίγο πριν το τέλος του βίντεο, εμφανίζεται και ο Eddie Hearn, ο οποίος δηλώνει πως «o Callum Smith είναι στην κορυφή της λίστας των πυγμάχων που έχουν την ικανότητα και τη δυνατότητα να κερδίσουν τον Canelo».

Μια αλήθεια από τον διάσημο promoter ή διαφημιστικό τρικ; Θα το μάθουμε στις 19 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Canelo Vs. Callum Smith: Η σκληρή προετοιμασία των δύο πυγμάχων -Το πρώτο επεισόδιο του DAZN