Απίστευτο: Δεν κέρδισε ο Florian Marku -Αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Jamie Stewart

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο Florian Marku δεν κέρδισε τον Jamie Stewart καθώς οι κριτές έδωσαν τον αγώνα ισόπαλο, παρά την υπεροχή του Αλβανού πυγμάχου.

Ο Marku είχε το κέντρο του ρινγκ σχεδόν σε ολόκληρο τον αγώνα, πέτυχε ένα πολύ καλό knockdown με χτύπημα στο συκώτι στον δεύτερο γύρο αλλά όπως φάνηκε του… κόστισε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τελειώσει τον Βρετανό αντίπαλό του του.

Ο 28χρονος πυγμάχος προσπάθησε να μπερδέψει τον Stewart με συνεχόμενες αλλαγές της guard του, ωστόσο το αριστερό jab του Βρετανού τον κράτησε σε απόσταση και έκανε τους κριτές να… δουν τον αγώνα ισόπαλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Marku εμφανίστηκε εξαγριωμένος, λέγοντας ότι οι κριτές δεν γνωρίζουν από πυγμαχία.

«Μου κάνετε πλάκα. Οι κριτές ξέρουν καθόλου από πυγμαχία; Με χτύπησε καθαρά μόνο μία φορά. Έπαιζα μαζί του. Τον χτύπησα καθαρά τόσες φορές. Τι είναι η πυγμαχία; Το να χτυπάς στον άλλον στα γάντια; Καταστρέφουν την καριέρα μου…

Μια ισοπαλία για μένα είναι τα πάντα. Πώς μπόρεσαν να δώσουν αυτόν τον αγώνα ισοπαλία; Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να πω. Είναι ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι κέρδισα. Μπορεί να είδαν τον αλβανικό αετό και να μην τους άρεσε», είπε μεταξύ άλλων ο Marku.

Τι μένει από αυτόν τον αγώνα; Σε καμία περίπτωση ο Marku δεν εντυπωσίασε. Αν κέρδιζε θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Μπορεί να υποτίμησε τον πολύ σκληρό αντίπαλό του, μπορεί να μην κυνήγησε το KO διότι αισθανόταν σιγουριά για το αποτέλεσμα…

Ωστόσο το τελικό σκορ των κριτών δεν παύει να είναι μια κλοπή που σίγουρα θα κάνει τον 28χρονο Αλβανό να αναθεωρήσει πολλά πράγματα ως προς τον τρόπο παιχνιδιού του.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ