Όλοι όσοι ασχολούνται με το UFC ξέρουν πολύ καλά τον Bruce Buffer. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν μια απίστευτη ιστορία στην οποία ενεπλάκη η «φωνή» του promotion στο παρελθόν, η οποία κυριολεκτικά τον… μάτωσε.

Το Fightlore είναι μία σειρά του UFC Fight Pass η οποία καταπιάνεται με τις καριέρες διάφορων ηρώων του UFC μέσα από αφηγήσεις και animation σχέδια. Το επίσημο κανάλι του UFC στο Youtube ανέβασε ένα μοναδικό απόσπασμα από το επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στο Bruce Buffer και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό!

Σε αυτό το πεντάλεπτο βίντεο, ο εκφωνητής του UFC, ο Dana White και ο πρώην αθλητής Frank Trigg εξιστορούν ένα απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε πολλά χρόνια πριν, σε ένα ασανσέρ ξενοδοχείου και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο Bruce Buffer να καταλήξει στο νοσοκομείο για ράμματα στο χέρι.

Η έξοδος για ποτό και η τυχαία συνάντηση με τον Dana White

Όπως εξιστορεί ο Buffer στην αρχή του βίντεο, «όλα ξεκίνησαν μετά τα γυρίσματα ενός show για το Ultimate Fighter». Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας πήγε να βρει τον Frank Trigg ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν εν ενεργεία αθλητής του UFC και οι δύο φίλοι συμφώνησαν να βγουν έξω για να πιούν ένα ποτό.

Κατά την αποχώρησή τους από τον δέκατο όροφο του Hard Rock Hotel στο οποίο διασκέδαζαν, κατευθύνθηκαν στο ασανσέρ για να αποχωρήσουν. Τότε συνάντησαν τυχαία στον ανελκυστήρα τον Dana White με τον άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας.

Η «καρατιά» στο λαιμό του Buffer

Τότε ο Trigg άρχισε να μιλάει με το… αφεντικό του για πληρωμές, χρήματα και αγώνες, με τον Bruce Buffer να διακόπτει τους δύο άνδρες για να σχολιάσει το… ρολόι του Dana. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια για τον Trigg, ο οποίος χτύπησε με «καρατιά» (!) τον Buffer στο λαιμό.

Η καρατιά του Trigg στον Buffer
Η καρατιά του Trigg στον Buffer -Φωτογραφία: UFC

«Μην τολμήσεις να ξαναπεταχτείς όταν μιλάω εγώ», φώναξε ο Trigg, με τον Buffer να αποκρίνεται: «Γιατί στο διάολο με χτύπησες;»… Τότε ο Trigg απάντησε «τι θα κάνεις γι’ αυτό;», με τον Buffer να μην κρατιέται και να χτυπάει τον αθλητή του UFC μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Dana White, ο οποίος όπως είπε είχε κάτσει στη γωνία και δεν πίστευε το σκηνικό που έβλεπε.

«Για δέκα ορόφους, περίπου είκοσι δευτερόλεπτα ρίχναμε γροθιές ο ένας στον άλλον»

«Για δέκα ορόφους, περίπου είκοσι δευτερόλεπτα ρίχναμε γροθιές ο ένας στον άλλον», αφηγήθηκε ο Buffer στο βίντεο. «Όταν φτάσαμε στο ισόγειο σήκωσα τα χέρια μου στον αέρα και φώναξα ότι τελειώσαμε, ο καυγάς δεν έπρεπε να συνεχιστεί άλλο», πρόσθεσε.

Όπως εξιστόρησε ο Buffer στο τέλος του βίντεο, τις επόμενες δύο ημέρες ο Dana White είχε κάνει γνωστό το σκηνικό σε ολόκληρο το UFC. Παράλληλα επεσήμανε ότι παραμένει φίλος με τον Trigg μέχρι σήμερα.

Buffer και Trigg έπαιζαν ξύλο για... δέκα ορόφους
Buffer και Trigg έπαιζαν ξύλο για… δέκα ορόφους -Φωτογραφία: UFC

Αν κρίνουμε από την περίοδο που ήταν ο Trigg στο UFC, το περιστατικό πρέπει να σημειώθηκε ανάμεσα στο 2002 με το 2005. Δεν τα πήγε και άσχημα λοιπόν ο Buffer για 45άρης που πάλεψε με έναν επαγγελματία αθλητή του MMA!

Πραγματικά απίστευτη ιστορία!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR