Το απόλυτο χάος σε MMA podcast: Έπεσε άγριο ξύλο, βγήκαν όπλα -Έρχεται «κρέμασμα» από Kadyrov

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός MMA podcast στη Ρωσία.

Η εκπομπή Ratings Brothers που γυρίστηκε στις 21 Αυγούστου του 2022 φιλοξένησε δύο νεαρούς αθλητές MMA που κατά πάσα πιθανότητα θα τίθονταν αντιμέτωποι την επόμενη χρονιά, τον Shovkhal Churchaev από τη Ρωσία και τον Mohammad Heibati από το Ιράν.

Το Sherdog του θύτη

Στο τέλος της εκπομπής η συζήτηση είχε ανάψει για τα καλά και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου επικράτησε το απόλυτο χάος.

Το Sherdog του θύματος

Ο Churchaev σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να χτυπάει με δύναμη τον Heibati, με τους οικοδεσπότες να προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Τα πράγματα ξέφυγαν τελείως όταν ο μαχητής από τη Ρωσία τράβηξε όπλο και σημάδεψε τον Ιρανό. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube υπάρχει μωσαϊκό στα χέρια του Churchaev.

«Ο Ιρανός πρέσβης επικοινώνησε μαζί μου και του εξήγησα όσα συνέβησαν. Θέλει να επιλύσει την κατάσταση. Ένα άτομο απειλήθηκε με όπλο, δεν είναι αστείο», είπε ο Heibati σε συνέντευξη που παραχώρησε αρκετές ημέρες μετά την εκπομπή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bloody Elbow, ο Churchaev κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δύο ετών, ενώ βρήκε απέναντί του και τον Τσετσένο Ramzan Kadyrov, ο οποίος σκοπέυει να του επιβάλει τιμωρία για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

The BiG DomeCast και πάλι The BiG DomeCast! Στο δικό μας MMA podcast μπορεί να ζόριζαν οι ερωτήσεις κάποια στιγμή, ήξερες όμως ότι θα φύγεις ζωντανός!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Τι (δεν) πρέπει να κάνει τελικά ένας MMAer για να μπει στο UFC; Οι «killers» και τα fake ρεκόρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ