Τρελό «trash talk» από Canelo και Usman: «Σκοτώθηκαν» στο Twitter, ανεβαίνει η ένταση

Μπορεί ο Canelo Alvarez να το… ξέκοψε στον Kamaru Usman για αγώνα πυγμαχίας μεταξύ τους το επόμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει μια νέα μεγάλη κόντρα στο «σύμπαν» των μαχητικών αθλημάτων.

Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία του πρωταθλητή του UFC να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο πυγμάχο του πλανήτη, με σκοπό φυσικά μια τεράστια πληρωμή! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο μάνατζερ του «Nigerian Nightmare», Ali Abdelaziz, ο οποίος χαρακτήρισε «κότα» τον Canelo μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο Canelo είναι τελείως κότα! Δίνει αγώνες με κάτι τύπους που έχουν 5.000 followers στο Instagram και οι οποίοι δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην κληρονομιά που θέλει να αφήσει! Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν θελει να αγωνιστεί με κάποιον σαν τον Usman. Είναι κότα, αν δεν παίρνεις ρίσκα, δεν ανταμείβεσαι», έγραψε χαρακτηριστικά!

Η παραπάνω ανάρτηση κέντρισε το ενδιαφέρον του Canelo, ο οποίος αναρωτήθηκε ειρωνικά «ποιος στο διάολο είναι αυτός;». O Abdelaziz απάντησε ξανά, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο αθλητής του έχει παίξει με όποιον τον έχει προκαλέσει, κάτι που δεν έχει κάνει ο Μεξικανός. «Σου μιλάω όμορφα, γιατί είμαστε στο Ραμαζάνι», κατέληξε!

Και κάπου εκεί χώθηκε στην κουβέντα ο Usman, ο οποίος προέτρεψε τους δύο άντρες να ηρεμήσουν «προτού πληγωθεί κάποιος».

«Συμφωνώ, γιατί δεν θα είμαι εγώ», απάντησε ο Canelo, με την κουβέντα να… ζεσταίνεται! «Στο ρινγκ ή στο κλουβί», τον ρώτησε ο Usman και πρόσθεσε ότι διατίθεται να δώσει δύο αγώνες με τον Alvarez, έναν στην πυγμαχία κι έναν στο MMA. «Εσύ;», αναρωτήθηκε!

Η νέα απάντηση του Canelo ήταν το ίδιο αφοπλιστική με την προηγούμενη: Με προκαλείς σε αγώνα έτσι; Θέλεις μια καλή «pay day», σωστά. Κάτσε στα αυγά σου όμως τώρα γιατί δεν είναι η σειρά σου ακόμα, έχω μια κληρονομιά να κτίσω!

Θα θέλατε να δείτε έναν αγώνα ανάμεσα στους δύο αθλητές; Πιστεύετε ότι o Usman έχει έστω μία πιθανότητα να κερδίσει τον Canelo στην πυγμαχία;

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ