Την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να κερδίσει τον Canelo Alvarez εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο αγώνα ο Callum Smith.

Ο Βρετανός πυγμάχος, αν και αουτσάιντερ θεωρεί ότι έχει πολλές πιθανότητες να… σοκάρει τον πλανήτη και να παραμείνει ο «βασιλιάς» της WBA στη middleweight κατηγορία.

«Επιτέλους πήρα τον αγώνα που ήθελα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, πνευματικά και σωματικά. Είμαι πραγματικά έτοιμος για αυτόν τον αγώνα», τόνισε αρχικά ο 30χρονος πυγμάχος.

«Ζήτησα να παίξω με τον Canelo γιατί πιστεύω ότι μπορώ να τον κερδίσω. Αν δείτε στα social media, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μου δίνουν ούτε μία πιθανότητα να νικήσω. Αυτό με παρακινεί ακόμα περισσότερο», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Callum Smith

Canelo: «Μου αρέσουν τα ρίσκα»

Ο Canelo από την πλευρά του χαρακτήρισε ρίσκο το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον #1 αθλητή στα 168 pounds, τονίζοντας παράλληλα ότι με κινήσεις σαν αυτές γράφει ιστορία.

«Ξέρω ότι είναι ψηλός και έχει πολλά χαρίσματα και όλα αυτά τον κάνουν επικίνδυνο. Αλλά με την εμπειρία μου και την τεχνική μου, είμαι έτοιμος να γράψω ιστορία ξανά. Γι’ αυτό είμαι εδώ», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Canelo.

Όπως και το Golovkin Vs. Szeremeta, έτσι και το Canelo Vs. Smith θα μεταδοθεί στη χώρα μας από το DAZN.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR