Roy Jones και Mike Tyson εναντίον Mayweather: «Οι ζώνες είναι σαν ναρκωτικό»

Επίθεση στον Floyd Mayweather εξαπέλυσαν οι Roy Jones Jr. και Mike Tyson, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Money για τις ζώνες στην πυγμαχία.

Πριν μερικές ημέρες, ο Mayweather εξέφρασε την άποψη ότι οι δεκάδες ζώνες που υπάρχουν στην πυγμαχία κάνουν κακό στο άθλημα.

Αυτή η δήλωση φαίνεται ότι δεν ήχησε καλά στα αυτιά του Roy Jones Jr., ο οποίος κάλεσε τον Money «να ασχολείται με τις δουλειές του».

Jones και Tyson τα έβαλαν με τον Mayweather

«Κατά πρώτον, δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Κάνω ότι θέλω, κοιτάω τη δουλειά μου, ας κοιτάει κι αυτός τη δική του. Κατά δεύτερον, στα χρόνια μου δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Διεκδικούσα κάθε ζώνη που μπορούσα, Το ίδιο και ο Mike. Είμαστε της παλιάς σχολής», τόνισε αρχικά ο Roy Jones.

«Μου πρόσφερες έναν τίτλο, με κέρδισες. Συγγνώμη αλλά είναι εθιστικό σαν ναρκωτικό. Μπορεί για τον Mayweather να μην σημαίνει τίποτα, αλλά για μένα είναι ολόκληρος ο κόσμος», πρόσθεσε ο Jones.

Από την πλευρά του ο Tyson δήλωσε πως ο επερχόμενος αντίπαλός του «τα είπε όλα», συμφωνώντας πως το να κερδίζεις ζώνες είναι εθιστικό σαν τα ναρκωτικά.

Το πόστερ του event
Το poster του event

Σημειώνεται ότι Jones και Tyson θα διεκδικήσουν μία ζώνη της WBC φτιαγμένη αποκλειστικά για τον αγώνα τους.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ