Αδιανόητο: Αθλητής του MMA ξυλοκόπησε Youtuber on camera -Επειδή δεν του άρεσε η… κριτική

«Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα μην πεις τίποτα», λέει ο λαός και ένας Πολωνός Youtuber το ανακάλυψε με τον πιο επίπονο τρόπο.

Ο Youtuber Sadek βρέθηκε πρόσφατα στα backstage μιας εγχώριας διοργάνωσης MMA και δέχθηκε μια απίστευτη -on camera- επίθεση από τον MMAer Amadeusz «Ferrari» Roslik

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Sadek στη δημοσιογράφο Monika Laskowska. Ο «Ferrari» πετάχτηκε από το… πουθενά, χτύπησε τον Youtuber και στη συνέχεια «εξαφανίστηκε». Μπορεί ο Sadek να βγήκε… νοκ ντάουν, ωστόσο στη συνέχεια σηκώθηκε, σκούπισε το αίμα από τα χείλη του και συνέχισε να μιλάει με τη Laskowska.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες της Πολωνίας, αφορμή για το απαράδεκτο περιστατικό ήταν τα αρνητικά σχόλια του Youtuber για τον αθλητή του MMA… Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν νομικές συνέπειες για τον Roslik, ο οποίος αυτό το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Pawel Bomba (0-1) στη διοργάνωση High League 4…

Το τελευταίο διάστημα πολλά τρελά πράγματα συμβαίνουν σε MMA διοργανώσεις της Ευρώπης και το μόνο σίγουρο είναι πως αν αυτές οι πρακτικές δεν κοπούν από τη… ρίζα, μόνο ζημιωμένο θα βγει το άθλημα.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Το απόλυτο χάος σε MMA podcast: Έπεσε άγριο ξύλο, βγήκαν όπλα -Έρχεται «κρέμασμα» από Kadyrov

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ