UFC: «Κλείδωσε η τιτανομαχία Adesanya Vs. Pereira -Οι τελευταίες εξελίξεις

Ο Israel Adesanya, ο οποίος στο UFC 276 υπερασπίστηκε τον τίτλο του με αντίπαλο τον Jared Cannonier, δεν κάθεται με… σταυρωμένα χέρια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα σε εκείνον, το UFC και τον Alex Pereira και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε τον πολυαναμενόμενο αγώνα με τον «Poatan» πιο σύντομα απ’ ότι υπολογίζαμε.

Ο «Last Stylebender» δεν έγινε πιο συγκεκριμένος, ωστόσο αποκάλυψε ότι η ημερομηνία έχει οριστεί. Τα PPV events του UFC είναι κλεισμένα μέχρι τις 2 Αυγούστου, οπότε υπάρχει άπλετος χώρος για το Adesanya Vs. Pereira.

Το UFC 279 πέφτει στις 10 Σεπτεμβρίου και το UFC 280 στις 8 Οκτωβρίου. Το UFC 281 θα διεξαχθεί στο στο Άμπου Ντάμπι στις 22 Οκτωβρίου ενώ, στη συνέχεια, περιμένουμε μια μεγάλη επιστροφή στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στις αρχές Νοεμβρίου.

Η δριμεία κριτική που δέχθηκε ο Νιγηριανός μετά τον αγώνα του στο UFC 276 μπορεί να δώσει… πάτημα στο promotion για μια γρήγορη επιστροφή του φθινόπωρο. Την ίδια στιγμή, ο Alex Pereira ρίχνεται στη μάχη του τίτλου με μια μοναδική ιστορία, τις δυο του νίκες κόντρα στον Adesanya.

«Στον αγώνα μας θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος. Αν έχει αυτή την εικόνα [όπως με τον Cannonier] δεν θα είναι καλό για εκείνο. Παρακολουθεί την εξέλιξή μου. Ξέρει ότι είμαι επικίνδυνος», είχε πει -μεταξύ άλλων- ο Βραζιλιάνος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του κόντρα στον Sean Strickland.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το Adesanya Vs. Pereira είναι ίσως το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του UFC για αυτή τη χρονιά. Μία νίκη του πρωταθλητή θα κλείσει τα στόματα σε όλους όσοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για τις τελευταίες του εμφανίσεις, ενώ μια νίκη του contender θα βάλει «φωτιά» στην κατηγορία, θα σημάνει αυτόματα ρεβάνς και θα κάνει τους αγνούς οπαδούς του UFC να… τρελαθούν!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ