Έρχεται νέα σύγκρουση πυγμαχίας-MMA: Στα σκαριά το Katie Taylor Vs. Cris Cyborg

Δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες σε MMA και πυγμαχία προβάρουν τα γάντια τους για έναν αγώνα που θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με τον Chris Mannix του Sports Illustrated, «υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, όχι όμως ακόμα συμφωνία» για παιχνίδι ανάμεσα στην πυγμάχο Katie Taylor και την Cris Cyborg.

Η Cyborg είχε ζητήσει τον συγκεκριμένο αγώνα αμέσως μετά τη νίκη της Taylor κόντρα στην Amanda Serrano. Μάλιστα φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία της για παιχνίδι στα 64, κιλά. Πλέον δηλώνει έτοιμη να συζητήσει με τον Eddie Hearn το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Έχει αναφέρει το όνομά μου στα media μερικές φορές. Σκέφτομαι σοβαρά να μεταπηδήσω στην πυγμαχία. Αν και ο ίδιος θέλει να γίνει promoter μου, θα ήταν τέλειο να τα πούμε από κοντά. Έχω ενημερώσει ήδη την ομάδα μου και είμαι έτοιμη να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο για αγώνα πυγμαχία. Ήρθε η ώρα», είπε η Cyborg στην Irish Mirror.

«Για να υπάρχει ενδιαφέρον, η Katie Taylor πρέπει να είναι διατεθειμένη να κάνει αυτό που έκανε και ο Floyd Mayweather με τον Conor McGregor. Να ανέβει δηλαδή λίγα κιλά. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε στους fans τον σπουδαιότερο αγώνα στη ιστορία της γυναικείας πυγμαχίας», κατέληξε.

Την ίδια στιγμή, στο στρατόπεδο της Taylor οι διεργασίες δεν σταματούν λεπτό, καθώς μετά από τη Cyborg, στοχεύουν σε ρεβάνς με τη Serrano στην Ιρλανδία, την επόμενη άνοιξη.

Η Taylor θεωρείται μια από τις κορυφαίες γυναίκες πυγμάχους όλων των εποχών. Έχει τίτλους σε δύο κατηγορίες και αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πολύ λίγες αδιαμφισβήτητες πρωταθλήτριες στην πυγμαχία, με αρκετές υπερασπίσεις των τίτλων της WBA, WBC, IBF, WBO και The Ring. Πριν ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και αναδείχθηκε πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Στην αντίπερα όχθη, η Cyborg θεωρείται μία από τις κορυφαίες MMAers του κόσμου, καθώς κατέχει το μοναδικό ρεκόρ των τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων σε τέσσερα διαφορετικά μεγάλα MMA promotion (Strikeforce, Invicta, UFC, Bellator).

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ